Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

innováció

TÁJÉKOZTATÓ LÁTOGATÓK RÉSZÉRE – III. REL EXPO – A RÖVID ÉLELMISZER-ELLÁTÁSI LÁNC KIÁLLÍTÁS ÉS KONFERENCIA

2024. február 28., szerda

Szeretnénk a legfontosabb információkat megosztani a III. REL EXPO rendezv

CO-FRESHeseményexpofontosgabonainnovációJakabszálláskiállításkiemeltkisléptékkistermelőmézRELrendezvény

EIT FOOD POST-HARVEST SCHOOL – Jelentkezés

2022. október 18., kedd

Érdekel a regeneratív mezőgazdaság? A kistermelői feldolgozási és post

CSOROSZLYA FARMEDUCATIONEIT FOODII. REL Expo és KonferenciainnovációinnovationPost-harvest schoolRELREL EXPOshort food supply chain

II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

2022. augusztus 10., szerda

2021 nyarán először rendezte meg a Kislépték Egyesület Gödöllőn az I

ÉlelmiszerH2020 Co-Fresh projekthelyi termékinnovációREL EXPOtermelő

Inspiráló ötletek: A Rioja-völgy parlagon hagyott területeinek helyreállítása

2022. január 7., péntek

Földrajzi tartomány: Spanyolország Kulcsszavak: – Klíma és klímav

földinnovációkímélőregeneratívvidék

Ismertető a CO-FRESH projektről

2021. szeptember 29., szerda

A CO-FRESH projekt célja, hogy technikákat, eszközöket és betekintést n

gombagyümölcsH2020 Co-Fresh projektinnovációRELzöldség

Innovációs pályázati felhívás

2021. április 22., csütörtök

Pályázati különdíj felhívás a 30. Ifjúsági Tudományos és Innováci

H2020 SMARTCHAIN projektinnovációpálázatREL EXPO

Élelmiszeripari Modernizációs (digitalizációs) Kreatív Ötletgyár verseny 2020 HACKATHON

2020. november 11., szerda

ÉLELMISZERIPARI MODERNIZÁCIÓ A DIGITALIZÁCIÓ ÉS AZ IPAR 4.0 ESZKÖZEIVE

H2020 SMARTCHAIN projektinnováció

Innovációk a kis gazdaságokban, nemzetközi gyakorlatokban. BOND jógyakorlatok

2020. augusztus 17., hétfő

Regeneratív gazdálkodás, permakultúra és innovációk. Hogy férnek öss

AgroökológiaBondH2020 Bond projektinnovációmezőgazdaságremakulturatechnológia

Lego® Serious Play® fejlesztési módszert a gazdálkodók is alkalmazták.

2020. február 14., péntek

A professzionális üzleti világban sikerrel alkalmazott Lego® Serious Play

BondH2020 Bond projektinnovációközétkeztetésLego®

Társadalmi innováció workshop Miskolcon

2019. november 7., csütörtök

Szeretettel várjuk az érdelkődőket 2019 november 07-én délután 15 ór

innovációRELSmartchaintársadalmi

  • 1
  • 2
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.