A Kislépték Egyesület a kistermelők, családi gazdaságok, agroturisztikai szolgáltatók és a helyi élelmiszerrendszerek, a rövid ellátási láncok (REL) ügyeiért dolgozik. Segíteni kívánom tagként e munkát, hírlevélre feliratkozom.

Választható tagsági formák:

Pártoló tag, pártolói tagdíjat fizet. Szavazati joga nincs, közgyűlésre nem kötelező járni, javaslattétellel élhet közgyűléseken. Kedvezményes szolgáltatásokat, a rendes taghoz hasonlóan, a pártolói tagdíj befizetése esetén kap. Minimálisan a rendes tagdíjat megfizeti de fizethet többet is. A pártoló tag, a kérelem megküldése után, a pártolói tagdíj befizetésével (számlát az Egyesület küld) válik taggá.

Rendes tag, évenként a tagdíjat megfizeti, szavazati joga van, éves közgyűlésen részt vesz. Kedvezményes szolgáltatásokat kap a tagdíjbefizetés esetén. A rendes tag, a kérelem megküldése után, az Egyesület vezetőségének döntését követően, az éves tagdíj befizetésével (számlát az Egyesület küld) válik taggá.

Szimpatizáns tag, tagdíjat nem fizet, szavazati és javaslattételi joga nincs, A szimpatizáns tag a kérelem megküldését követően válik taggá.

Amennyiben TAGUNK szeretne lenni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

https://forms.gle/t8QHhTHMMfd1rfNX6