II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

2022. augusztus 10., szerda

2021 nyarán először rendezte meg a Kislépték Egyesület Gödöllőn az I. Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc (REL) Expot. („SMARTCHAIN igények által vezérelt innovatív megoldások a rövid élelmiszer ellátási láncokban” címmel). Számos innovatív cég, helyi termelői csoport és őket támogató szervezet állított ki és tanácskozott a helyi termelés, a helyi termékek piacra jutási lehetőségeiről, melyről bővebben honlapunkon olvashat.

2022 újabb kihívásokat hozott az ellátási láncok területén. Az értékláncok instabilitása révén a termelők keresik az alternatív értékesítési lehetőségeket. Emellett láthatóvá vált egy új társadalmi igény is, melynek eredményeként Európában a legnagyobbat fejlődő rövid lánccá a bevásárló közösségek, illetve a házhozszállítási módok váltak.

A folyamatos kihívások és változások arra ösztönöztek minket, hogy 2022.-ben megrendezzük a II. REL Expot és Konferenciát Kaposváron, teret engedve a találkozásra, a véleménycserére a helyi élelmiszer-rendszer szereplőinek részére.

A résztvevők szakmai előadásokon megismerkedhetnek az aktuális trendekkel, betekintést kaphatnak a nemzetközi és a hazai helyzetbe, a várható támogatási lehetőségekbe és a szabályozás aktualitásait is megismerhetik. Továbbá a REL szereplők (termelők, piacszervezők, vidékfejlesztők, kosárközösségek, beszállítók, szaktanácsadók, helyi terméket használó éttermek és kereskedők, önkormányzatok, LEADER szervezetek, tanácsadók, kertészkedők) számára egy üzleti találkozóra, szakmai konzultációkra nyújtunk lehetőséget szakkiállítás és szakmai fórum formájában.
Az esemény helyszínén helyi termékek és innovatív eszközök értékesítésére is helyet biztosítunk.

Időpont: 2022. november 10. (csütörtök), 9:00-17:00
Helyszín: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusa
7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

Regisztráció ITT.

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de támogatásokat szívesen fogadunk, annak érdekében, hogy a munkánkat továbbra is magas színvonalon tudjuk végezni és ehhez hasonló szakmai színvonalú rendezvényeket tudjunk a jövőben is szervezni. Amennyiben megengedheti magának, hogy támogassa munkánkat, azt a következő számlaszámra történő utalással teheti meg.

Regisztrációjával hozzájárul a regisztráció során megadott adatok kezeléséhez, amelyről részletesebben itt olvashat.

Részvételével elfogadja, hogy a rendezvény sajtónyilvános, a résztvevőkről kép- és hangfelvétel készül, és az megjelenik különböző médiafelületeken.

Program