Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Társadalmi innováció workshop Miskolcon

Dátum:
2019. november 07.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , ,

Szeretettel várjuk az érdelkődőket 2019 november 07-én délután 15 órától 18 óráig Miskolcra, a Szimbiózis Alalpítványhoz, a Baráthegyi Majorságba. A #Smartchain projekt keretében rendezzük meg a társadalmi innováció kérdéseit körüljáró szakmai találkozót. 

A műhelymunka célja a társadalmi innováció kulcsfontosságú mozgatórugóinak és jó gyakorlatainak azonosítása a rövid ellátási láncokban. A műhelymunka World Café módszerrel fog zajlani, amely során megvitatjuk, meghallgatjuk és megtanuljuk, mi az a „társadalmi innováció” a rövid élelmiszer-ellátási láncokban, mi teszi ezt sikeressé, és mit jelent valójában a „sikeres társadalmi innováció a rövid élelmiszer láncokban” az egyének és a közösségek számára.

A résztvevőket helyi termék kóstolóra is várjuk a műhelymunka után. 

REGISZTRÁCIÓ és MEGHÍVÓ ITT

Bővebben  ITT

Amennyiben további információt szeretne kapni a projektről, kérjük, látogasson el honlapunkra: www.smartchain-h2020.eu/

A szakmai fórumot megelőzően Miskolcon  2019 november 07-én 09 órától az „Alternatív lehetőségek vidéken – falusi turizmus és a szociális farm, mint diverzifikációs megoldás” című rendezvényt szervezi meg az Agrárkamara, melynek középpontjában agazdálkodók több lábon állását segítő, ösztönző előadásokat hallgathatunk, illetve az előzőekhez hasonlóan példamutató szervezetekkel ismerkedhetünk, láthatunk bele gyakorlati működésükbe. Részletek később ITT.