Meghívást kaptunk az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületétől, és
Magyarország étele 2024. szakácsverseny döntője Szolnokon – sok élménnyel
2024. április 29., hétfő
2024. április 29., hétfő
Meghívást kaptunk az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületétől, és
2023. július 23., vasárnap
A Kislépték Egyesület is részt vett idén a Zöld Szervezetek Orsz
2023. június 16., péntek
2023.05.11-én csütörtökön 10.00 órakor a Nőtincsi Művelődési Házba
2023. június 7., szerda
A Zöld Civil Szervezetek Országos Találkozóját (OT) 2023-ban Székesfeh
2023. április 28., péntek
Hogyan jut el az erdőből gyűjtött élelmiszer a tányérunkig? Helyszín:
2022. december 5., hétfő
A Felelsős Gasztrohős a CO-FRESH projekt hazai tagjának, a Pilze-Nagy Kft-
2022. október 10., hétfő
Mi mindent jelenthet a gomba? 1.) Étel: gyűjtve vagy termesztve. Alapanyagk
2021. november 16., kedd
Eltűnhetnek-e a műanyag csomagolóanyagok a zöldség-gyümölcs értéklá
2021. szeptember 30., csütörtök
Szeretettel várunk minden érdeklődőt korlátozott számban a “Zöld
2021. szeptember 29., szerda
A CO-FRESH projekt célja, hogy technikákat, eszközöket és betekintést n
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.