Őszre halasztva Élményprogramok szervezése kertészetekben – Terény 2022.

2022. május 10., kedd

A  következő Élményparaszt Programunk helyszíne maga is inspiráló:  Magosvölgy Ökológiai Gazdaságban (Dezsény Zoltánék gazdaságában). A Dezsény család bio gazdasága “Közösség által támogatott mezőgazdaság” (CSA) egy jól működő példája is.

ŐSSZEL: Egy napon élménytematika és jogi tudnivalók:  Regisztrációs felület hamarosan….

Az első nap tematikája során interakív éves élményprogram tervezésre is sor kerül, szervezési ismereteket osztunk meg. Mindezt egy kertészet/kert adottságain belül. A résztvevők a kertészetben egy szakmai élményprogram résztvevői is lesznek. Ugyanakkor a tudásanyag nem függ szakmai beállítottságtól, jó egy tejes/boros gazdának vagy méhésznek is egyaránt.

A jogi napon a falusi vendégasztal, a lakásétterem, és a falusi vendéglátás szabályait járjuk körül. Kitérünk tapasztalatokat cserélünk a programszervezés szabályairól is

A résztvevők plusz méz-ízbogozó kóstolási program módszertant is kapnak.

Agroturizmus felturbózva!

Az élményparaszt programunkat olyan érdeklődőknek, gazdáknak, azok családtagjainak, agroturisztikai szolgáltatóknak, ilyen szolgáltatást tervezőknek ajánljuk, akik szeretnének gazdaságukban, portájukon élményprogramokat, nyílt napokat, tudásátadó kurzusokat szervezni, illetve ezekben szeretnének továbbfejlődni, új ismereteket szerezni. Hisszük, hogy ma már a fogyasztók nem csak terméket keresnek, hanem élményt is. Az élménytematika többféle, ezekből lehet válogatni. Bővebben ITT.

Érdeklődni, bővebben: kisleptek@gmail.com