Kérje Ön is Élményparaszt Programunkat!

2021. október 21., csütörtök

Tudta Ön? Az élménygazdaság korszakában jelentősebb hasznot csak élmények nyújtásával lehet elérni. “Az az ágazat, amely nem készül fel erre le fog maradni.” -ismerték ezt fel már a 90-es évek végén a szakemberek (Pine és Gilmore (Experience economy 1999)
Az élmény egy megkülönböztethető gazdasági előny, amiért magasabb árat lehet kérni.”
„A vásárlók már csak az élményekért hajlandók többet fizetni a folyamatosan leértékelődő árukkal és szolgáltatásokkal szemben.”

Érzi ezt ma már Ön is ? Ha igen akkor ezért, ha nem akkor ezért válassza az Élményparaszt Programunkat!
Az Élményparaszt Program személyes hitvallásom – és nem csak nekem -. Szabadkai Andrea vagyok, ötletgazda. Az ötletet ideje életre hívni! Én hiszek benne, jó szívvel ajánlom a Kislépték Egyesület kereteiben megvalósult programunkat.

Az élményparaszt programunkat olyan gazdáknak, azok családtagjainak, agroturisztikai szolgáltatóknak, ilyen szolgáltatást tervező érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének gazdaságukban, portájukon élményprogramokat, nyílt napokat, tudásátadó kurzusokat szervezni, illetve ezekben szeretnének továbbfejlődni, új ismereteket szerezni. Hisszük, hogy ma már a fogyasztók nem csak terméket keresnek, hanem élményt is.

Ha Ön nyitott arra, hogy tudását, termékét, a vidéki táj gazdagságát a fogyasztók felé élményprogramokkal bemutassa, kérje ajánlatunkat!

A programkínálatot, egyedi tematikával készítjük amennyiben felkeres bennünket. A tematika főbb lehetőségeiről a PLAKÁTON tájékozódhat.

Egyedi megrendeléseket is fogadunk. E mellett a 2022-es évben az alábbi (folyamatosan frissülő) Élményparaszt Programjainkra lehet jelentkezni (AKTUÁLIS PROGRAMOK)

Korábbi programjainkról itt olvashat:  CSORVÁS;    KOMÁROM;