Élményparaszt Programok – előjelentkezési űrlap

2022. október 15., szombat

Előjelentkezésével szándékát fejezi ki, a konkrét jelentkezéshez külön értesítést kap. Az előjelentkezéssel a létszámkorlátot viszont figyelembe vesszük.

ELŐ-REGISZTRÁCIÓ 2023 ITT.

Tudta Ön? Az élménygazdaság korszakában jelentősebb hasznot csak élmények nyújtásával lehet elérni. “Az az ágazat, amely nem készül fel erre le fog maradni.” -ismerték ezt fel már a 90-es évek végén a szakemberek (Pine és Gilmore (Experience economy 1999)
Az élmény egy megkülönböztethető gazdasági előny, amiért magasabb árat lehet kérni.”
„A vásárlók már csak az élményekért hajlandók többet fizetni a folyamatosan leértékelődő árukkal és szolgáltatásokkal szemben.”

Az élményparaszt programunkat olyan gazdáknak, azok családtagjainak, agroturisztikai szolgáltatóknak, ilyen szolgáltatást tervező érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének gazdaságukban, portájukon élményprogramokat, nyílt napokat, tudásátadó kurzusokat szervezni, illetve ezekben szeretnének továbbfejlődni, új ismereteket szerezni. Hisszük, hogy ma már a fogyasztók nem csak terméket keresnek, hanem élményt is. Az élménytematika többféle, ezekből lehet válogatni. Ugyanakkor a tapasztalati tudásanyag nem függ szakmai beállítottságtól. Bármelyik jó egy tejes gazdának és egy méhésznek egyaránt. Bővebben ITT.

Az élménytematikából akár többfélét is jó szívvel ajánlunk “tanulmányútként” is. Érdeklődni kisleptek@gmail.com