Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

REL

Ismertető a CO-FRESH projektről

2021. szeptember 29., szerda

A CO-FRESH projekt célja, hogy technikákat, eszközöket és betekintést n

gombagyümölcsH2020 Co-Fresh projektinnovációRELzöldség

Szentkirályi Édenkerti termények a közétkeztetésben

2021. szeptember 7., kedd

A Kislépték Egyesület a #Smartchain innovatív jó gyakorlatokat bemutató

H2020 SMARTCHAIN projekthelyi termékközétkeztetésREL

Kézikönyv REL szereplőknek

2021. augusztus 26., csütörtök

A SMARTCHAIN projekt keretében ​​készült egy online verzióban elérhe

fontosH2020 SMARTCHAIN projektKÉZIKÖNYVRELútmutató

Bizalom a Körös Kosár bevásárló közösségben

2021. augusztus 11., szerda

Békéscsabán szerveződött a Körös Kosár bevásárló közösség. A ke

bevásárló közösségfontosH2020 SMARTCHAIN projektREL

Biokenyér – Pipacs Pékség – Csoroszlya Farm

2021. augusztus 11., szerda

Hogyan kerül a biokenyér az asztalra? Hogyan lehet rövidebb útja a búzá

biofontosH2020 SMARTCHAIN projektkenyérpékREL

SMARTCHAIN projekt záróesemény és fő kutatási eredmények

2021. július 28., szerda

A SMARTCHAIN projekt közeledő zárásával az I. REL Expo és Konferencia a

fontosH2020 SMARTCHAIN projektkisléptékkistermelőRELsmall-scale farmers

Sikeres gasztroszereplők, jól működő helyi termék logisztika és tudatos fogyasztók… ez kell a sikeres REL-ek működéséhez

2021. július 2., péntek

Június 25-én pénteken a gödöllői Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőr

#smartchain #RELexpo #H2020SMARTCHAINfontosH2020 SMARTCHAIN projektREL

Skapér méhészetben nyílt titok a mesterség

2021. június 24., csütörtök

Szívvel-lélekkel, odafigyelve a méhekre és a termékre is. A méhészet t

fontosH2020 SMARTCHAIN projektméhnyitott portákREL

FarmInn Fogadó helyi különlegességeket kínál a gasztroturizmus szerelmeseinek

2021. június 24., csütörtök

A Tulajdonosok saját és a környék gazdáinak portékáit felhasználva á

FogadófontosgasztroH2020 SMARTCHAIN projektnyitott portákREL

Kérdezz szakértőktől! KONZULTÁCIÓS standok az I. REL Expón!

2021. június 2., szerda

Tisztelt Érdeklődő!  Ha tájékozódni szeretne egyes kistermelői termel

H2020 SMARTCHAIN projektkistermelőRELREL EXPOszakértői válasz

  • Előző
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.