Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Magunkról
    • Tevékenységünk
    • Szervezeti adatok
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Publikáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

2015 06 Szalafő Falusi turizmus

2016. január 7., csütörtök

mentha

Falusi szálláshely engedélyeztetése  

Falusi vendéglátó szolgáltatások  

Jó gyakorlatok külföldön  

Falusi vendégasztal  

Vendéglátó GHP  

falusi szálláskistermelővendégasztal

Kapcsolódó cikkek

  1. Falusi szálláshely szolgáltatók adóbevallás változása 2015-től

  2. TEÁOR piacszervező, falusi turizmus

Legfrissebb hírek

  • 2023. március 7. A ZÖLDEBB JÖVŐÉRT – ÚTON A BIO FELÉ szakmai konferencia
    2023.02.07.
  • MEGHÍVÓ – DEBREBE Zöld készségek fejlesztése
    2023.01.28.
  • REL az Ökológiai Gazdálkodók Második Téli Szakmai Találkozóján
    2023.01.26.
  • Élmény a kertben – Terény
    2023.01.09.
  • Gomba kerekasztal a REL Expón.
    2022.12.05.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?
  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.
  • MEGHÍVÓ – DEBREBE Zöld készségek fejlesztése
  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról
  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése
  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért ...
  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben
  • REL az Ökológiai Gazdálkodók Második Téli Szakmai Találkozóján
  • Gyűjtőoldalak – 3 lista arról, hol találunk helyi termékeket
  • Elfogadásra került a KISTERMELŐI élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai ...

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2023 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Részletek

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.