REL Szervezők Napja 2023-ban is!

2023. szeptember 27., szerda

A Kislépték Egyesület második alkalommal szervezi meg a REL Szervezők Napját – az ország rövid élelmiszer-ellátási lánc szakértőinek éves továbbképzését, találkozóját a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel együttműködésben 2023. november 10-én Békéscsabán, a Körösök Völgye Látogatóközpontban.

Az esemény a Helyi termék országos roadshow ötödik és egyben utolsó állomása, mely a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózattal közös szervezésben valósul meg. 

Az esemény 2 pontot érő szaktanácsadói rendezvény! 

Helyszín: Körösök Völgye Látogatóközpont, 5600 Békéscsaba, Széchenyi Liget.
Időpont: 2023. november 10.(péntek) 09:30 – 15:10

A Széchenyi Liget természetvédelmi terület így kocsival nem lehet behajtani.

Békéscsabán különleges helyszínen leszünk, a Körösök Völgye Látogatóközpontban, amely impozáns megjelenésével és a helyi közösségi életben betöltött szerepével a helyi termék rendezvényekhez tökéletesen illik.

Az első REL Szervezők Napja 2022. február 22-én Kerekegyházán kapott helyet, melyet fokozott érdeklődés övezett.  A visszajelzések alapján úgy döntöttünk, hogy idén újra megszervezzük azon szakértőknek, érdeklődőknek, termelőknek, szakpolitikával foglalkozóknak, akik kapcsolódnak a rövid élelmiszer-ellátási láncokhoz. A téma fontosságát alátámasztja a Helyi termék roadshow eddigi sikere és az igény további helyszínekre való eljuttatásra. 

A programban kifejezetten arra fogunk fókuszálni, hogy a szaktanácsadók, tanácsadók, termelők és érdeklődők a legfrissebb tudáshoz jussanak. A szakmai program mellett pedig helyi termelők is bemutatkoznak majd!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött

 

 

 

Szakmai program

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eseményünk nemzetközi színtéren is helyet kap, hiszen a Co-Fresh H2020 projekt keretében nemzetközi partnerek is részesei lehetnek online az előadásoknak és a kerekasztal-beszélgetésnek.

A programváltozás jogát fenntartjuk.