Járványügyi szabályok a SMARTCHAIN I. REL Expón és Konferencián

2021. június 21., hétfő

SMARTCHAIN I. REL Expo és konferencia a Rövid Ellátási Lánc rendezvény

JÁRVÁNYÜGYI TÁJÉKOZTATÓ

A Covid-19 kapcsán jelenleg hatályos rendelkezések okán a védettségi igazolvány nélküli látogatók számára a beltéri eseményen való részvétel nem megengedett.

Azonban az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a rendezvény ideje alatt a szabadtéri területen a szakmai program teljes egészében hallható lesz a kültéren elhelyezett hangszóróknak köszönhetően. Ezen túl pedig a program rögzítésre kerül, ami a rendezvény után online elérhető lesz a regisztráltak számára.

A kiállítók és konzultációs lehetőséget biztosító szervezetek jelentős része a szabadban, nyitott területen kap helyet, így a védettségi igazolással nem rendelkező résztvevők számára is elérhetőek lesznek ezen programelemek.

A rendezvény egyrészt bemutatkozási, értékesítési, illetve információcsere lehetőséget kíván biztosítani a Rövid Ellátási Láncban résztvevők (éttermek, online platformok, szervezők, közétkeztetők, önkormányzatok stb.), szervezők, és innovatív eszközöket biztosító cégek részére, hogy segítse az üzleti kapcsolatok kialakítását közöttük.

Éppen ezért szeretettel várunk mindenkit, mert a kültéri helyszín lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki találkozhasson a számára fontos kérdésekkel foglalkozókkal, a szakma egyéb képviselőivel és új, hasznos információkhoz juthasson, valamint legfőképp kapcsolatokat építhessen!

A beltéri programra való belépéshez a szervezők kötelesek megkérni a látogatókat, hogy mutassák be védettségi igazolványukat! Kérjük Önöket, hogy igyekezzenek tartani magukat a járvány terjedésének megelőzését segítő 1,5-2 méteres távolság tartásához. A rendezvény helyszínén több helyen lesz kézfertőtlenítő lehetőség, kérjük ezeket is rendszeresen használják!

Továbbá kérjük Önöket, hogy amennyiben a Covid-19 vírus bármilyen tünetét észlelik magukon az esetleg fertőzés megelőzése érdekében maradjanak otthon.

Alkalmazandó járványügyi szabályok program résztvevőknek
(484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján, 2021. június 16.