Élményparaszt Program 07.17-én Csorváson!

2021. július 6., kedd

2021 07.17-én szombaton, Csorváson az Eszter tanyán (Tanya 182), 09 órától egynapos ízelítőt adunk az új Élményparaszt Programunkból a békéscsabai KörösKosár Bevásárló közösség meghívására.  A rendezvényre még vannak szabad helyek, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ajánljuk termelőknek, agroturisztikai szolgáltatóknak vagy a tevékenységüket most tervező érdeklődőknek, vidékfejlesztőknek, pedagógusoknak, programszervezőknek.

Élményalapú módszertani tudást kínálunk. Tudásmegosztó program arról, hogyan lehet a gazda tudása egyben élmény és agroturisztikai program.

Csorváson egy hagyományos fakanál kihívással készülő száraztészta és szilvalekváros derelye főzőkurzus program köré építjük az élményprogramot (első nap). Az ebéd az elkészített derelye lesz. Senki nem távozik üres kézzel, ellenben rengeteg új élménnyel és ismerettel, új ismerősökkel gazdagodhat Mindenki!

Fontos! – Kérjük mindenkit hozzon magával nyújtódeszkát és nyújtófát, továbbá egy olyan tároló dobozt, melyben az elkészült száraztésztát magával tudja vinni.

Elérhetőség és regisztráció
Információ a +36/30-4050-324-es telefonszámon lehet és a műhelymunka regisztrációhoz kötött, melyet az info@koroskosar.hu email címre történő jelentkezéssel történik.
A műhelymunka maximált létszáma 20 fő.

2021. 07 16-án pénteken Körösök Völgye Látogatóközpont (5600 Békéscsaba, Széchenyi Liget 810) helyszínen az Élményparaszt programnapot megelőző napon 14 órától, attól függetlenül is, a szakmai fortélyokba is beavatást kaphatnak az érdeklődők. Többek között: Vizuális megjelenítés és kommunikáció a szolgáltatásban- praktikák, fortélyok, ötletek, javaslatok (fényképek, hirdetések, online kommunikáció, egyedi brand, arculat kialakítása). Hogyan értékesítsük a termékeinket? (hatékony kommunikáció a vevőkkel, vásárlókkal). BŐVEBBEN ITT.

A program a Budapest Bank Békéscsabáért program támogatásával valósult meg.