DEGREBE ZÁRÓESEMÉNY KAPOSVÁRON!

2024. április 22., hétfő

Az Erasmus+ támogatásával megvalósuló DEGREBE projekt célja, hogy segítse a mezőgazdasági szektorban dolgozó fiatal diákokat és szakembereket zöld és transzverzális készségeik fejlesztésében, mivel ezek a készségek egyre fontosabbá válnak a munkaerőpiacon.

A Trebag Szellemi tulajdon- és Projektmenedzser Kft. 2024. április 25-én, Kaposváron rendezte meg többszereplős zárórendezvényét oktatók és oktatók, egyetemisták és mezőgazdasági szakon tanulók célközönségével! A programban a Degrebe projekt, a Zöld készségek és munkaerőpiac, a Gamification és a permakultúrás gazdálkodás bemutatása szerepelt.

A résztvevők az Avocado Boy oktatójátékkal játszhattak, amely a fiatal agrárhallgatók zöldkészségeit támogató Degrebe projekt keretében készült!

A jelenlévők erős érdeklődést mutattak, különösen a PR1 iránt, és nagyon pozitív visszajelzést adtak a PR-ok minőségéről és tartalmáról.

Fotók a TREBAG és Kislépték Egyesülettől
Project DEGREBE – degrebe-project.eu
Zöld készségek fejlesztése a jobb foglalkoztatás érdekében
Project azonosító: 2021-1-HU01-KA220-VET-000024924
Az Európai Unió finanszírozásával. Az itt szereplő vélemények és állítások a szerző(k) álláspontját tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg az Európai Unió vagy az Európai Oktatási és Kulturális Végrehajtó Ügynökség (EACEA) hivatalos álláspontjával. Sem az Európai Unió, sem az EACEA nem vonható felelősségre miattuk.