Állítsuk meg az új, mérgező génpiszkált kukorica európai importját!

2014. február 10., hétfő

gmoA Magyar Természetvédők Országos Szövetségének blog oldalán olvashatja magyarul is a német Testbiotech nevű szervezet véleményét megfogalmazó Borg (EU biztos) számára megfogalmazott levéltervezetet, miszerint az új tanulmányok szükségessé teszik az SmartStax kukorica engedélyezési folyamatának leállítását. A GMO kukorica Impotja ellen TILTAKOZZ TE IS!

Július 11-én, csütörtökön arról döntenek a tagállamok kormányainak képviselői, hogy az EU engedélyezze-e a komplex génmódosított fajtacsoport, az ún. "SmartStax"; kukorica importját. Ez azt jelenti, hogy a Monsanto hatféle méreganyagot termelő, valamint a glifozát és glufozinát gyomirtó szerekre rezisztens kukoricája bekerülhet az élelmiszerláncunkba. Segíts megakadályozni az új, mérgező kukorica engedélyezését, írj Te is Tonio Borgnak, az EU egészségügyi és fogyasztóvédelmi biztosának!

További részletek és a Borgnak címzett levél magyar változata:
mtvsz.blog.hu

Itt található közvetlen link a Borg részére küldendő elektronikus levelek küldéséhez, csak név és email cím beírása után, ha egyet értesz a tiltakozó levéllel, SEND gomb megnyomásával már Te is tettél a GMO kukorica importja ellen!

(2013.07.08.)