Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei 05 28 Füzesgyarmat

Dátum:
2016. május 28.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , ,

Időpont: 2016 május 28-a, 10.00 -15.00 óráig
Helyszín: Füzesgyarmat, Hotel Gara,  (Kossuth u 98.)

A szakmai fórum ingyenes, de regiszrációkat 2016 május 24-ig lehet leadni a kisleptek@gmail.com email címre. 

REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉS ITT.

PROGRAM:
09.30-10.00 Regisztráció
10.00. Megnyitó: Gergely Mária, a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesület elnöke
10.15 Gergely Mária – HÍR (Hagyományok, Ízek, Régiók) és gasztroturisztikai lehetőségek a térségben. Hagyomány és rugalmasság
11.00 Szabadkai Andrea – vendégasztal, tradicionális disznóvágás és a lakossági kínálás szabályai, a helyi termék. Higiéniai követelményei a vendégasztalon.
Kérdés-válasz
11.45 Támogatási lehetőségek a VP-ben is – fókuszban a helyi termék és gasztroturizmus
12.30 Ebédszünet (önköltségesen: 800 Ft/fő, ami tartalmaz levest és második félét)
13.30 – 14.00 Dr. Major Ágnes – Védjegyek, védjegyeztetés szabályai.
Meghívás alatt a NAK és MNVH megyei képviselője, a FM (Nébih vagy Eredetvédelmi főosztály) szakembere, akik amennyiben módjuk lesz részt venni a rendezvényen további gyakorlati tudnivalókkal segítik a résztvevők munkáját.

Együttműködő partnereink:
Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete

A szakmai fórum a Fűszeresek és Kézművesek Vására rendezvény keretében kerül megrendezésre. A rendezvényről BŐVEBBEN ITT .

A Kisléptékű Termékelőállítókés Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szakmai programját aNemzeti Együttműködési Alap támogatja

(NEA-TF-16-SZ-0430) 

PLAKÁT LETÖLTÉS