Termelői naptár 2015

2015. január 20., kedd

Tisztelt Tagjaink, Pártolóink, Érdeklődők!

A KISLÉPTÉK csapata összeállított pár alapvető tudnivalóval (adózási teendők, határidők) egy emlékeztető naptárt a kisebb termelők részére. A linkek segítenek a teendők pontos értelmezésében. Volt ahol még a 2015-ös verzió nem volt honlapon elérhető, ezért érdemes évközben a jelzett oldalon a frisebb  verzióra rákeresni.

Amennyiben a munkánk, a naptár elnyerte tetszésüket, Jogsegély anyagainkat, előadásainkat hasznosnak ítélik, kérjük munkánkat 300 Ft vagy az Önök döntése szerinti összeggel támogassák, hiszen jelenleg projekt támogatásunk nincs.

A támogató adományokat az UNICREDIT 1091800100000013-09710092 (bizalmi őrzési)ügyvédi letéti számlára kérjük befizetni KISLÉPTÉK adomány közleménnyel. 

NAPTÁR LETÖLTHETŐ ITT

FOTÓPÁLYÁZAT

2016-ra megfelelő igény esetén havi naptár  formátumot is szeretnénk készíteni. EHHEZ várjuk FOTÓIKAT kistermelés, kézművesség, turizmus témákban. A téma lehet a termék vagy a termelés, termékelőállító életkép megjelenítése. A képeket digitális formában 2015 november 1-ig várjuk (akár többet is, havonta)a kisleptek@gmail.com email címen. A beküldő csak saját képet küldhet, s a beküldéssel hozzájárul, hogy a képet, az egyesületünk jogszerűen, a naptár oldalain, honlapunkon, kiadványként megjelentethesse. A kép megküldésekor kérjük írják meg (a NYILVÁNOSSÁGRA HOZHATÓ ) készítő nevét, a kép címét, a készítés helyét.

Köszönjük!