Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

kistermelő

Kistermelői házhozszállítástól a webshopig

2017. december 19., kedd

A Védegylet és a Kislépték kiadásában megjelent kiadványt írta és sz

csomagküldőfontosházhozszállításkistermelőwebshop

Elfogadásra került a KISTERMELŐI élelmiszer-előállítás és -értékesítés jó higiéniai gyakorlat

2017. szeptember 29., péntek

Hivatalosan is elfogadásra került 2017 nyarán a kistermelői élelmiszer-e

fontosGHPhigiéniaHigiéniai Útmutatókiemeltkistermelő

Kislépték a Gyüttment fesztiválon!

2017. augusztus 27., vasárnap

2017-ben vándorfesztivállá alakult a Gyüttment fesztivál. Új tájakat,

2017Gyüttmentkistermelőmeseoszkóvendégasztal

ZÖLD OT – Élhető vidéket, jóllakott várost!

2017. május 21., vasárnap

Zöld Civil Országos Találkozója, Csillebérc, Május 18-21. A teljes prog

2017helyikistermelőközétkeztetésOTtermék

Környezetvédelmi termékdíj – könnyítések a mezőgazdasági termelőknek, kisléptékű termékelőállítóknak

2017. március 30., csütörtök

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekkép

csomagoláshulladékkézműveskistermelőkörnyezetüvegvessző

Helyi termelői termék-előállítás, értékesítés és gasztroturisztikai szolgáltatás szabályai és támogatási lehetőségei szakmai fórum

2016. november 29., kedd

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekkép

gazstrokistermelőőstermelővendégasztal

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei 05 28 Füzesgyarmat

2016. május 28., szombat

Időpont: 2016 május 28-a, 10.00 -15.00 óráig Helyszín: Füzesgyarmat, Ho

falusi szálláskistermelőtájétel gasztroturizmus HÍRvendégasztal

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei 05 22 Oszkó

2016. május 22., vasárnap

Időpont: 2016 május 22-e, 13.00 -16.30 óráigHelyszín: 9825 Oszkó szől

falusi szálláskistermelőtájétel gasztroturizmus HÍRvendégasztal

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei

2016. április 16., szombat

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekkép

falunapHevesHÍRkistermelőtájételvédjegyvendégasztal

HELYI TERMÉK KÉZIKÖNYV

2016. március 17., csütörtök

Már online is letölthető, és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Megyei Iga

fontoshelyihigiéniaKÉZIKÖNYVkistermelőNAKtermékvendégasztal

  • Előző
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Tematikus mák falu
    2025.07.11.
  • AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS – Élmény-alapú mezőgazdasági szolgáltatások fejlesztése – képzési anyagok kidolgozása és képzések lebonyolítása
    2025.06.27.
  • Egy napos tanulmányút Ausztriába: tematikus mák falu.
    2025.06.10.
  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.