Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Helyi termelői termék-előállítás, értékesítés és gasztroturisztikai szolgáltatás szabályai és támogatási lehetőségei szakmai fórum

Dátum:
2016. november 29.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , ,

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete és a Nyíregyházi Kosár Közösség szeretettel vár minden érdeklődőt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával megvalósuló szakmai fórumára.

Időpont: 2016 november 29-e (kedd), 13.00 -16.00 óráig
Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Dózsa Gy. u. 38. (Kosár Ház)

PROGRAM:
12.45-13.00 Regisztráció
13.00 Szabadkai Andrea – kistermelő élelmiszerelőállítás, turisztikai étkeztetés termelői termékekkel, tradicionális disznóvágás szabályai,
Kérdés-válasz /szünet
14.50 Támogatási lehetőségek a VP-ben – fókuszban a helyi termék és gasztroturizmus
Kérdés-válasz
15.30 Szép Éva – helyi termék mint a közösségformálás egyik eszköze.
16.00 Zárás

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szakmai programját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja
(NEA-TF-16-SZ-0430)

Regisztrálni: kisleptek@gmail.com emailcímen lehet.