Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

jog

Regulatory Framework and its annexes – BOND Project – New Solutions for Collective Action

2020. október 31., szombat

A series of publications were prepared under H2020 BOND Project. One of them

H2020 Bond projektjogjógyakorlatNemzetközi

Jogi jógyakorlat gyűjtemény Megjelent már angol nyelven! BOND projekt

2020. július 30., csütörtök

A BOND projektben a Kislépték Egyesület volt a felelőse a nemzetközi jog

adózásBondH2020 Bond projekthigiéniajogjógyakorlatpiacszociális

BOND nemzetközi jó gyakorlatok TANULMÁNY SOROZAT

2020. május 22., péntek

VIRÁGOZZÉK SZÁZ VIRÁG! A teljes tanulmány a H2020 BOND projekt https://w

adódiverzifikációjogkörnyezetközétkeztetésszociálistanulmány

Nemzetközi jó gyakorlatok a közétkeztetésben BOND

2020. május 22., péntek

A cikk a H2020 BOND projekt https://www.bondproject.eukeretében, a Kislépt

Bondprojektjójogközétkeztetés

Helyi gazdaságfejlesztés – a jog hálójában

2019. július 25., csütörtök

Rádióriport a Mária Rádió, Teremtésvédelmi adásában. Kükedi Zsolt b

jogkistermelőrádió

Tejfeldolgozás módosító javaslat a kézműves sajtokért és sajtkészítőkért.

2016. október 23., vasárnap

Egyesületünk 2015-ben kérte a minisztériumot az esetleges módosító jav

árjogkézműves sajttej

Javaslatok a kisszerszámos halász mesterség hagyományának fennmaradásáért, turisztikai hasznosítás lehetőségéért

2016. szeptember 15., csütörtök

A JAVASLATOKAT LÁSD ITT – Letöltés

halász hal kubikjogturisztika horgász

FALUSI VENDÉGASZTALON HALÉTEL ÉRTÉKESÍTÉS ÚTMUTATÓ

2016. június 27., hétfő

Online kiadványunk, a Nemzeti Együttműködési Alap szakmai kollégiumána

értékesíthalhalászhalászléhorgászjog

Hulladék és állati melléktermék megelőzés, szabályozás javaslatai a kislépték érdekében

2016. június 27., hétfő

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekkép

gyapjú kézműveshulladék állati melléktermék NEA szappanjog

KISLÉPTÉK javaslatok a hatósági-, és eljárási díjak csökkentésére

2015. május 13., szerda

A KISLÉPTÉK Egyesület az alábbi témákban teszi meg javaslatait a hatós

hatósági díjjogkormány eljárási díj

  • 1
  • 2
  • 3
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.
  • REL szervezők képzése – REL szervezői-helyi termék piac-menedzsment ismeretek
    2025.02.03.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.