Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

bio

MyFarm gasztroünnepén jártunk

2023. augusztus 30., szerda

MyFarm Közösségi kert zártkörű, exkluzív gasztroünnepén jártunk aug

bioBranchfenntarthatófőzelékjóllétkiemeltMautner ZsófiMyFarmRELsuperfoodwellbeing

XXXIII. Biokultúra Tudományos Nap Fókuszban a biogazdálkodást szolgáló tudomány

2023. április 13., csütörtök

A Magyar Biokultúra Szövetség által szervezett Biokultőra Tudományos Na

biobiokultúrakisléptékökológiai gazdálkodásprogram

2023. március 7. A ZÖLDEBB JÖVŐÉRT – ÚTON A BIO FELÉ szakmai konferencia

2023. február 7., kedd

Érdekel az ökológiai gazdálkodás, de sosem tudtad hogy állj neki? Úgy

agráriumaktuálisbiobiokontrollborbirtokeseményhírekjövőKéthelykisléptékkonferenciakristinusmmárciusökoprogramrendezvényzöld

Agroturisztikai élményprogramok tervezése workshop – fókuszban az étkeztetés

2022. május 24., kedd

Agroturisztikai élményprogramok tervezése workshop – fókuszban az

agroturisztikaagroturizmusbioélményélményparasztfalusi vendégasztalkertMagosvölgyimézterény

Őszre halasztva Élményprogramok szervezése kertészetekben – Terény 2022.

2022. május 10., kedd

A  következő Élményparaszt Programunk helyszíne maga is inspiráló: 

agroturizmusbiofalusi turizmuskertlakásétteremvendégasztal

Eltűnhetnek-e a műanyag csomagolóanyagok a zöldség-gyümölcs értékláncban?

2021. november 16., kedd

Eltűnhetnek-e a műanyag csomagolóanyagok a zöldség-gyümölcs értéklá

biofontosgombaH2020 Co-Fresh projektOMÉKREL

Biokenyér – Pipacs Pékség – Csoroszlya Farm

2021. augusztus 11., szerda

Hogyan kerül a biokenyér az asztalra? Hogyan lehet rövidebb útja a búzá

biofontosH2020 SMARTCHAIN projektkenyérpékREL

III. Pécsi Magbörze

2014. március 9., vasárnap

Vetőmagok csereberéje (bio)gazdálkodók, hobbikertészek és érdeklődők

biohobbimagbörzepécsvetőmag

IV. Szegedi Magbörze

2014. március 1., szombat

2014. március 1. szombatSzegedi Szabad Waldorf Iskola, Kolozsvári tér 1-2

biohobbimagbörzeszegedvetőmag

Szentesi MAGBÖRZE

2014. február 12., szerda

Február 8-án 12:30-as kezdéssel ismét magbörze Szentesen a Dózsa Házba

biohobbimagbörzeszentesvetőmag

  • 1
  • 2
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.
  • REL szervezők képzése – REL szervezői-helyi termék piac-menedzsment ismeretek
    2025.02.03.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.