Agroturisztikai élményprogramok tervezése workshop – fókuszban az étkeztetés

2022. május 24., kedd

Agroturisztikai élményprogramok tervezése workshop – fókuszban az étkeztetés
Szeptember 17. szombat 9:30-19:00 óráig
Regisztrációra 2022. szeptember 10-ig van lehetőség.
Minimum létszám: 10 fő. Maximum létszám: 22 fő. A regisztrálóknak értesítést küldünk a program indulásáról.
A program (9,5 órás) díja 15 000 Ft + étkezés.
  • Élményprogram szervezési és tervezési ismeretek, jó példák 5 órában (+egy óra ebéd, szünet). A résztvevők plusz méz-ízbogozó kóstolási program módszertant is kapnak.
  • Interaktív 2 órás kertészeti élmény/szakmai program a gazdaságban
  • A jogi 2,5 órában a falusi vendégasztal, a lakásétterem, és a falusi vendéglátás szabályait járjuk körül. Kitérünk a programszervezés szabályaira, tapasztalatokat cserélünk.

Az Élményparaszt Programunk helyszíne maga is inspiráló:  Magosvölgy Ökológiai Gazdaság (Dezsény Zoltánék gazdasága). A Dezsény család bio gazdasága, amely a  “Közösség által támogatott mezőgazdaság” (CSA) egy jól működő példája is.

Legyél tagja az Élményparaszt Program zárt Facebook csoportnak! Tanuljunk egymástól MINŐSÉGET és ÉLMÉNYT!

Agroturizmus felturbózva! A tudásanyag nem függ szakmai (kertész) beállítottságtól, jó egy állattartónak, szállásadónak, tejes/boros gazdának vagy méhésznek is egyaránt.

Az élményparaszt programunkat olyan érdeklődőknek, gazdáknak, azok családtagjainak, agroturisztikai szolgáltatóknak, ilyen szolgáltatást tervezőknek ajánljuk, akik szeretnének gazdaságukban, portájukon élményprogramokat, nyílt napokat, tudásátadó kurzusokat szervezni, illetve ezekben szeretnének továbbfejlődni, új ismereteket szerezni. Hisszük, hogy ma már a fogyasztók nem csak terméket keresnek, hanem élményt is. Az élménytematika többféle, ezekből lehet válogatni. Bővebben ITT.

Érdeklődni, bővebben: kisleptek@gmail.com