Előzetes vélemény – A (TOP) az NFU oldalán véleményezhető szerkezetben!

2019. július 25., csütörtök

TÁRSADALMI véleményezés során november közepéig lehet a véleményeket beküldeni. Véglegesítés pár napon belül, a tagság visszajelzései alapján.

A véleményezhető program(ok) és a HOZZÁSZÓLÁSOK letöltehető(k) itt:/
www.nfu.hu

A VÉLEMÉNYEZÉST TEGYE MEG ÖN IS A KÖVETKEZőKÉPPEN:
Nyissa meg az NFU oldalát: www.nfu.hu/forum
A Társadalmi véleményezést CSAK online felületen engedik. Sajnos e-mailen nem lehet beadni, nincs megadva e-mail cím.

BE KELL REGISZTRÁLNI, majd az emil címére kapott linkkel aktiválja a regisztrációt. E-mail címével, jelszavával ezután BE KELL LÉPNI.
NEM A FELUGRÓ SZÁMÍT A SZAVAM felületet nyissa meg! Felül kattintson a bezárásra.
Az NFU honlapján ezután a BAL FELSő, ELSő PARTNERSÉG menüpontra mutasson rá, és a lenyíló pontok közül a 2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése pontra kattintson.

LEFELE görgetve találja meg a táblázatot, ahol a véleményezhető PROGRAMOK vannak egymás alatt felsorolva. Válassza ki Terület és Településfejlesztés (TOP) programot, kattintson rá.
(LEHET MOST ÚJRA BE KELL LÉPNIE, ezt bal oldalon teheti meg)
Kattintson a
NFÜ portál szolgáltatások alatti rajzocskák (ikonok) küzül a PARTNERSÉG ikonra!

Most kattintson a 2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése szövegre! MEGNYÍLIK A VÉLEMÉNYEZő FELÜLET!

ITT KÉREM VÁLASSZON MILYEN TÉMÁHOZ KÍVÁN HOZZÁSZÓLNI

alatt, a sor elején kattintson arra a témára (PRIORITÁS) amit véleményezne. Megjelenik egy pont a körben. ( a MI letölthető anyagunkban sárgával kiemelve jelöltük ezeket a témákat)

EZ UTÁN ÍRJON az ÚJ HOZZÁSZÓLÁS MEZőBE (be is másolhat szöveget), majd a végén a mező alatt jobbra kattintson OK zöld gombra! KÉSZ!

Ezután kattintson a másik témára (prioritásra, s az új hozzászólés mezőben tegye meg erre is véleményét, OK. ÉS ÍGY TOVÁBB.

ELőZETES VÉLEMÉNYEZÉSÜNK, AMI AZ NFU ONLINE FELÜLETÉN BEKÜLDÉSRE ALKALMAS TEMATIKÁBAN készítettünk el.
LETÖLTHETő ITT!

ELőZETES VÉLEMÉNYEZÉSÜNK LETÖLTHETő ITT (EZT EBBEN A FORMÁBAN NEM TUDJA BENYÚJTANI a TÁRSADLMI VÉLEMÉNYEZÉS ONLINE FELÜLETÉN, de a szövegkörnyezet értelmezése miatt meghagytuk oldalunkon)
A komplex véleményezést KÉK dőlt betűvel jeleztük.

Témák között, a HELYI GAZDASÁG FEJLESZTÉS! önfoglalkoztató kistermelők támogatása, az alternatív energia egyedi rendszereinek támogatása, a kézművesség, a turizmus…

Svájci–Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok pályázat támogatja a SMCA-2012-0071-Z regisztrációs számon nyilvántartott "Fenntartható helyi gazdasági kezdeményezések érdekképviseletének megteremtése és piaci életképességük javítása” című pályázat keretében. A SZÖVET működését a Nenzeti Együttműködési Alap NEA-UN-13-M-1773 működési pályázata támogatja.

(2013.11.11.)