Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

termék

Civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és értékesítés témakörében – szakmai fórum

2016. szeptember 28., szerda

Időpont: 2016. szeptember 28. szerda, 10.00Helyszín: Fürdőkerti Ifjúság

civilhelyiközösségitermék

ZÖLD OT az Őrségben!

2016. május 1., vasárnap

Április 29. – május 1. között Környezet- és Természetvédő Civi

civilhelyiŐrségOTpiacRELtermékzöld

HELYI TERMÉK KÉZIKÖNYV

2016. március 17., csütörtök

Már online is letölthető, és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Megyei Iga

fontoshelyihigiéniaKÉZIKÖNYVkistermelőNAKtermékvendégasztal

„2015 – a helyi termékek éve” regionális konferencia a helyi termékekről és a közösségi mezőgazdaságról

2015. október 8., csütörtök

2015. október 8-án, (csütörtökön) a „2015 – a helyi termék

helyitermék

Településeink határain túl mutató együttműködés keresése

2015. október 6., kedd

Tisztelettel meghívjuk 2015. október 6-án, 10.00 órai kezdettel Böhönye

közösségtermék

Fenntartható vidék – Helyi érték, helyi termék a Dunakanyarban II

2015. szeptember 30., szerda

2015. szeptember 30-án konferencia arról, hogyan élhetünk együtt jobban

helyiPilistermék

Fenntartható vidék – Helyi érték, helyi termék a Dunakanyarban I/1

2015. szeptember 9., szerda

Időpont: 2015. szeptember 9. 14.30 – 19.00Helyszín: CSOBÁNKA Baross

Dunakanyarhelyiszentendretermék

Fenntartható vidék – Helyi érték, helyi termék a Dunakanyarban I.

2015. április 22., szerda

Beszélgetés, tervezés, folyam indító konferencia arról, hogyan élhetü

Dunakanyarhelyitermék

Közétkeztetési közbeszerzési kisokos

2014. november 14., péntek

Ugyan 2012-es közbeszerzési jog alapján készült a kiadvány, de a legfon

helyiközétkeztetésterméktermelő

A rövid ellátási láncok jelene és jövője, az önkormányzatok lehetőségei KONFERENCIA

2014. november 13., csütörtök

2014 november 13-án, Budapesti Francia Intézetben (1011, Budapest, Fő u. 1

ellátáshelyirölidtermék

  • Előző
  • 1
  • 2
  • 3
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Egy napos tanulmányút Ausztriába: tematikus mák falu.
    2025.06.10.
  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.