Közétkeztetési közbeszerzési kisokos

2014. november 14., péntek

Ugyan 2012-es közbeszerzési jog alapján készült a kiadvány, de a legfontosabb részek ma is aktuálisak. Az azóta bekövetkezett változást pedig a közbeszerzési szakértő tudni fogja.

Használják, mert a 2014 november10-i héten legalább 3 alkalommal kerestek meg téves információkkal, vagy információ hiánnyal, az ügyben, hogy hogy lehet helyi termékekeket bevinni a közétekeztetésbe. Az útmutató tartalmazza az EU-s útmutatók linkjét is a környzetvédelmi és szociális célú beszerzéseket illetően is!

Fontos ismereteket olvashatnak arról, hogy mitlehet tenni termelőként / önkormányzat/közétkeztetőként ha helyi/minőségi alapanyagokból szeretnék ellátni a közösségi étkeztetést. 

A Védegylet által megvalósított “Svájci és magyar alulról szerveződő civil szervezetek szövetsége az autonóm helyi gazdaságfejlesztés támogatására” pályázat eredményeként megjelent a közétkeztetési közbeszerzési kisokos.

Az Útmutatót kérheti a Védegylet irodáját megkeresve (www.vedegylet.hu ), vagy a 20/2583792-es telefonon, illetve érdeklődhetaz info@elotisza.hu email címen. A tartalomjegyzéket és a borítót a cikk alatt a képgalériában megnézheti.

LETÖLTHETŐ: ITT, vagy a Védegylet honlapján:

http://www.vedegylet.hu/index.php?page=news&news_id=1507

Útmutatónk a Védegylet Egyesület megbízásából a “Svájci és magyar alulról szerveződő civil szervezetek szövetsége az autonóm helyi gazdaságfejlesztés támogatására” pályázat keretében készült.