Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

REL

REL 10 pontja

2021. június 1., kedd

Mi az a rövid élelmiszer értékesítési csatorna? Egy fogalmat sokfélek

fontosH2020 SMARTCHAIN projektkiemeltRELRövid

Szakértelemmel és családi alapon sikeres a Kujáni családi gazdaság a REL-ben

2021. május 28., péntek

A Kujáni gazdaság mintaértékű, családi összefogásban művelik a Kecsk

fontosgyümölcsH2020 SMARTCHAIN projektkujániREL

Boldog sertéseket nevel a Zsankó családi gazdaság Zalában

2021. május 28., péntek

Jó gyakorlatok a REL együttműködésre videó sorozatunkban most bepillant

fontosH2020 SMARTCHAIN projektkistermelőnyitott portákRELsertészala

BEVÁSÁRLÓ KÖZÖSSÉGEK

2021. március 9., kedd

2021 Élelem-önrendelkezés hónap (január 22-től) – Szolidáris él

bevásárló közösségfontosH2020 SMARTCHAIN projektkosárközösségREL

Tanulmány a rövid élelmiszer ellátási lánc témában

2021. február 24., szerda

“Az élelmiszer-termelés relokalizációjának térbeli különbségei

cikkÉlelmiszerhelyiInzsölRELRövid Ellátási Lánctanulmányvidékfejlesztés

Közös cél, eltérő fókusz – bevásárló közösségek itthon

2021. február 5., péntek

2021.02.05. péntek, 13:00-15:00    Közös cél, eltérő fókusz – sok

H2020 SMARTCHAIN projekthelyikosárközösségREL

Közös cél, eltérő fókusz – sokszínű bevásárló közösségek

2021. január 17., vasárnap

2021.02.05. péntek, 13:00-15:00    Közös cél, eltérő fókusz –

bevásárló közösségH2020 SMARTCHAIN projektkosárközösségREL

Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

2020. november 25., szerda

Napjainkban az Európai Unió országaiban egyre nagyobb figyelmet kapnak a h

H2020 SMARTCHAIN projekthelyi termékkiemeltRELtermelő

Együttműködés, szövetkezés jó példái a BOND projekt alapján és a Dunakanyarban – Pomáz

2020. október 28., szerda

paradicsom

Időpont: 2020. október 28-án, szerdán 9:00-16:00 óráig Helyszín: Telek

BondprojektH2020 Bond projektkisléptékPilisPomázRELszövetkezet

Együttműködés, szövetkezés jó példái a BOND projekt alapján és a Dunakanyarban

2020. október 21., szerda

Időpont: 2020. október 21.-én 9:00-16:00 óráig Helyszín:     FALUHÁ

BondprojektH2020 Bond projektkisléptékPilisRELszövetkezet

  • Előző
  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.