Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

adó

Az együttműködés jó példái és az őstermelői adózás kedvező lehetőségei BOND Békéscsaba

2020. október 19., hétfő

2020 10 27 BOND

Időpont: 2020. október 19. (hétfő) 16:00-19:00 óráig Helyszín: Békés

adóbondprojectfalusiőstermelőturizmus

Nemzetközi jó gyakorlatok a motiváló termelői adópolitikákról BOND

2020. július 17., péntek

A cikk a H2020 BOND projekt https://www.bondproject.eukeretében, a Kislépt

adóagroturizmusBondH2020 Bond projektjárulékmezőgazdaságtermelő

BOND nemzetközi jó gyakorlatok TANULMÁNY SOROZAT

2020. május 22., péntek

VIRÁGOZZÉK SZÁZ VIRÁG! A teljes tanulmány a H2020 BOND projekt https://w

adódiverzifikációjogkörnyezetközétkeztetésszociálistanulmány

Lezajlott a Civil szervezetek tevékenysége, közösségi vállalkozás a helyi termék előállítás és érték

2019. július 25., csütörtök

Lezajlott 2016. szeptember 28-án a Hajdúböszörményi Fürdőkerti Ifjús

adóalapszabálycivil szervezetHÍRNEA

A ládafia, a tükrös ékszedoboz a fonott butykos és a mosószappan dilemmája a környezetvédelmi termék

2019. július 25., csütörtök

Termékdíjköteles termék a csomagolóeszköz, az egyéb csomagolószer. A

adócsomagoláshulladékkézművesszappantermékdíj

A termelői értékesítés jogszabályi, adójogi feltételeinek rendezése

2019. július 25., csütörtök

A Kisléptékű Élelmiszer-előállítók és Szolgáltatók Országos Érde

adójogszabálykistermelő

Adótörvények sem biztosítják a jogbiztonságot? HELP!

2019. július 25., csütörtök

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala Budapest Tárgy: jogbiztonság követelm

adójogbiztonságőstermelőtörvény

Bor és kistermelői párlat (pálinka) szakmai fórum

2015. november 25., szerda

Bor és kistermelői párlat előállítás és értékesítés szabályai ki

adóborkistermelőőstermelőpálinka

TEÁOR piacszervező, falusi turizmus

2015. október 1., csütörtök

Folyamatosan gond, hogy a falusi vendégasztal és agroturisztikai szolgálta

adófalusihagyományÖVTJszámlaTEÁORvendégasztal

Bor és párlat előállítás és értékesítés szabályai őstermelői kistermelői szinten

2015. március 6., péntek

Tisztelettel várunk minden termelőt és termelni vágyót, valamint vidékf

adóborkistermelőpálinkavendégasztal

  • Előző
  • 1
  • 2
  • 3
  • Következő

Legfrissebb hírek

  • Tematikus mák falu
    2025.07.11.
  • AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS – Élmény-alapú mezőgazdasági szolgáltatások fejlesztése – képzési anyagok kidolgozása és képzések lebonyolítása
    2025.06.27.
  • Egy napos tanulmányút Ausztriába: tematikus mák falu.
    2025.06.10.
  • Megnyílt a „Rövid ellátási láncok fejlesztése” c. pályázati felhívás első benyújtási szakasza
    2025.05.16.
  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.