A fogyasztók számára a „fenntartható élelmiszerfogyasztás” mindaddig csak egy nehezen értelmezhető kifejezés lesz, amíg nem dolgozunk ki olyan fenntarthatósággal kapcsolatos jó gyakorlatokat, követendő példákat, amelyeket a mindennapi életünkbe be tudnak építeni.
2024. október 3-5 között tartotta a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlését Kecskeméten, ahol a Kislépték szakértője, előadást tartott a CUES projektről.
A 2024 márciusában elindult projekt célja, olyan kulturális, az élelmiszer-lánc működésére és a szakpolitika döntésekre ható intézkedések kidolgozása, amelyek segítik a fogyasztókat a fenntarthatóbb fogyasztási gyakorlatok kialakításában.
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or European Research Executive Agency. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them