Helyi termelői piac – Jó higiéniai gyakorlat útmutató – piacszervezőknek és termelőknek

2014. február 7., péntek

A helyi termelői piacokra, mint a mozgó és/vagy ideiglenes előállító- és forgalmazó helyekre vonatkozó követelmények jó higiéniai gyakorlat útmutatója.

piacTartalomból: Mit kell tennie a piac szervezőnek a piac bejelenésénél, a hulladék képződés során, mit kell tenni az ételkészítés miatt, kell-e WC…Mit kell tudni a kistermelőnek a piacon való értékesítés során…

Szerző: Dr. Lukács Attila (LupiVet Kft.), Szabadkai Andrea (SZÖVET), Dr. Török József

Az útmutató LETÖLTHETŐ ITT!

„A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósult meg.”

(2013.06.08.)