2017 REL pályázat!

2017. február 7., kedd

KISLÉPTÉKŰ TERMÉKELŐÁLLÍTÓK ÉS SZOLGÁLTATÓK ORSZÁGOS ÉRDEKKÉPVISELETÉNEK EGYESÜLETE – oldog Új Évet Kívánunk idei első hírlevelünkkel.


Rendkívüli hírlevelünk a REL támogatás tervezetről, a társadalmi vélemény nyílvánítás lehetőségéről szól részletesen.



További témáink:
–    Már jogosultak vagyunk az ADÓ 1% fogadására! Segítse munkánkat!    LINK
–    ELINDULTAK A MAGBÖRZÉK!!!!
–    Induló Budapesti termelői piac várja gazdák jelentkezését
–    Kiránduljon az osztály vidékre! Megjelent a VIDÉKJÁRÓ tematikus magazinja! Lapozzon bele! LINK
–    Egyszerűsödnek a kisüzemi bortermelőkre és az egyszerűsített adóraktárakra vonatkozó szabályok 2017 áprilisától. LINK


Hírlevelünkre felíratkozni itt lehet . Előző hírleveleinket is itt olvashatja el.
Napi híreket Facebook oldalunkon olvashatnak:  @kisleptek.hu 



Tagunk így lehet (ingyenes vagy 2000 Ft/év)

REL véleményezés:
Ön is írhat be véleményt. A társadalmi vélemény beírás nem túl egyszerű, de megkérdeztük hogyan lehet hozzászólást írni:
A „VP3-16.4.1-17 Együttműködések támogatása a REL és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért” című felhívás véleményezési határideje 2017. február 13-án jár le. Hozzászólás benyújtásához kérjük, szíveskedjen behívni a https://www.palyazat.gov.hu/ weboldalt.
A zöld (Én kéknek látom) sávon lévő kulcs ikonra szíveskedjen kattintani, majd regisztrációs e-mail címével és jelszavával (HA NINCS MÉG, ELŐSZÖR REGISZTRÁLNI KELL, majd a regisztrációt emailen visszaigazolva lehet BELÉPNI) szíveskedjen belépni az SSO felületre.
A belépést követően szíveskedjen új ablakban vagy új oldalon ismételten behívni a https://www.palyazat.gov.hu/ weboldalt, ekkor már a kulcs ikon piros színűvé válik.
Az „E-Ügyintézés” menüpont alatt szíveskedjen kiválasztani a „Társadalmi egyeztetés” pontot, a listában megtalálható a hivatkozott program társadalmi egyeztetése, a címre kattintva  (VP3-16.4.1-17 Együttműködések támogatása a REL és a helyi piacok kialakításáért, fejlesztéséért és promóciójáért ) elérhetővé válik a hozzászólás szerkesztése, majd mentése.
(Az Egyesület elnökének (Szabadkai Andrea) privát véleményét itt olvashatja: https://www.palyazat.gov.hu/node/61805

RENDEZVÉNY

MAGBÖRZÉK!!!!
Már majd 20 magböze dátuma és helyszíne olvasható a MAGHÁZ oldalán ITT A LISTA

Febr. 11. /Békés: Helyi érték – a hely értéke  (Hazai értékteremtő helyi gazdaságfejlesztési mintaadó gyakorlatok, Közösségi vállalkozás, Falusi vendégasztal ….)  LINK

Piac indul!
Budapesten, tavaszi időpontra tervezett termelői piacra keresünk termelőket, zöldség, gyümölcs, feldolgozott élelem, friss pékáru kategóriában. A piac hetente, szombati napon lesz nyitva, meglehetősen vonzó környezetben. Szabadtéri területen, asztalra, sátrakra megbeszélés alapján szükség lesz.
Várják azon termelők jelentkezését akik a hazai élelem termelését és hazai élelemfeldolgozást képviselik, és rendelkeznek ezzel az extra kapacitással. Részletekért és jelentkezésérét írjanak vagy hívják a szervezőt: Nagy Gerda /  gerda.k.nagy@gmail.com / Tel: 06-20-538-09-29

ÚTMUTATÓ
–    HELYI TERMÉK KÉZIKÖNYV –  letölthető! ITT