A Vidékfejlesztési Program tervezet TÁRSADALMI véleményezése!

2019. július 25., csütörtök

gömörVÉGLEGESÍTETTÜK! Az Európai Unió több mint hárommilliárd euró társfinanszírozást biztosít a Vidékfejlesztési Programra (VP). Ezen összeg életszerű, hatékony elosztásának elősegítéséhez lehet most javaslatokat beküldeni a társadalmi véleményezés során! A társadalmi véleményezéssel megbízott MNVH (www.mnvh.eu) Július 30-i határidőt adott a VP véleményezésre.

A VP véleményezés alapjául is számító Országspecifikus ajánlás tervezetet (Partnerségi Megállapodás: PM) Augusztus 13-ig lehet majd véleményezni!
www.nth.gov.hu/pm/index.html

A szervezetek, és magánszemélyek KÉRJÜK küldjék meg saját nevükben a véleményezést, akár (amivel egyetértenek az itt felsoroltakból, akár azt felhasználva)
www.mnvh.eu/videkfejlesztesi-program-tarsadalmi-egyeztetes online felületen illetve küldjék meg NEKÜNK is másolatban (szabadkaia@elotisza.hu)!

A felületen úgy tudja beküldeni véleményét, hogy a www.mnvh.eu főoldalon a fejlécben REGISZTRÁL. Regisztráció után BELÉPÉS. Ez után tudja az online felületen (aloldal a főoldal bal felső sarkában) beküldeni véleményét!

AMENNYIBEN KARAKTERES Betűt, aláhúzást, /színekkel jelölést is használ a dokumentum véleményezésénél, azt az online rendszer nem különíti el, így véleményét CSATOLVA a tarsadalmi@mnvh.eu e-mail címen is küldje meg!

AZ EDDIG BEÉRKEZETT JAVASLATOKAT BEDOLGOZTUK, MűHELYMUNKÁN VÉGLEGESÍTETTÜK!
A Vidékfejlesztési Program TERVEZETHEZ fűzött véleményeink (dőlt betűvel):

A Vidékfejlesztési Program Terv Társadalmi Véleményezése

Kisléptékű termékelőállítói és önrendelkezési, vidékfejlesztési szemszögből tett/beérkezett javaslatok LETÖLTHETőK ITT.

ITT letölthető 21 oldalas lényegi kivonat (a 8 oldalas javaslat, az feljebb tölthető le) 3 dokumentum (EMVA, PM, VP) általam készített lényegi részeket kiemelő kivonat. Aki csak ezt olvassa, az most 21 oldalt kell csak elolvasson az összesen 170 oldalnyi szöveg helyett! TERMÉSZETESEN a KIVONAT SZUBJEKTÍV! Így aki a részletekre is kíváncsi, az töltse le a dokumentumokat itt!

Működésünket a Nenzeti Együttműködési Alap NEA-UN-13-M-1773 működési pályázata támogatja. A Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület,t  a Svájci–Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok pályázat , a SMCA-2012-0071-Z regisztrációs számon nyilvántartott “Fenntartható helyi gazdasági kezdeményezések érdekképviseletének megteremtése és piaci életképességük javítása” című pályázat keretében megvalósuló program. A projekt a Svájci Hozzájáruláson keresztül a Svájci Állam társfinanszírozásával valósult meg


(2013.06.23.)