Teherbiciklit termelőknek és REL szereplőknek!

2021. április 22., csütörtök

A REL Expón a kiállítók között is találkozhatunk majd a MASTIFF Cargo Bike csapatának  teherbicikli kínálatával.
Minden helyi termék értékesítéssel foglalkozó termelő, vállalkozás, szervezet, REL szereplő részére ajánljuk, hogy ismerje meg a terméket, tervezzen az eszköz beszerzésével. A lehetőségekről konzultálhat a cég képviselőivel a REL Expo kiállításon is 2021. 06 25-én Gödöllőn. Ez egy új lehetőség lehet a GÉPJÁRMŰ KIVÁLTÁSÁRA a REL-ben, segítve a helyi termékek piacra jutását.

A MASTIFF Cargo Bike csapata és a Kislépték Egyesület együttműködő partnerek, így aki Kislépték tagként (igazolást adunk)  kíván teherbiciklit beszerezni, annak kedvezményt biztosít a cég.

A MASTIFF Cargo Bike egynyomtávú (kétkerekű), akár elektromos rásegítéssel és különböző felépítményekkel, szállítódobozokkal felszerelhető teherkerékpár, amellyel akár kiválthatóak az étel- vagy csomagkiszállításra használt gépjárművek, rendezvényi értékesítő standként is kiváló.

Pályázható már  a Városi Civil Alap 2021. május 21.-ig; és a  Falusi Civil Alap is (május 07-ig) is  akár 100%-os támogatású pályázati lehetőség a civil szervezetek számára, de tervezzen később is ezzel a lehetőséggel – akár más pályázatok segítségével. A teherkerékpár eszközként (nem gépi meghajtású új járműként) volt beszerezhető a meghirdetett pályázatokban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keresse a MASTIFF Cargo Bike csapatát bizalommal, illetve látogasson ki a REL Expora, keresse a MASTIFF Cargo Bike csapatát!

Varjú Tamás, ügyvezető, MASTIFF Kft.

A MASTIFF Cargo Bike-ról az alábbi weboldalon talál további információkat
MASTIFF CARGO BIKE WEBÁRUHÁZ