Tájékoztató látogatók részére – SMARTCHAIN I. REL Expo és konferencia a Rövid Ellátási Lánc rendezvény

2021. június 23., szerda

Látogatói tájékoztató

SMARTCHAIN I. REL Expo és konferencia, a Rövid Ellátási Lánc rendezvény

Kedves Látogató!

Szeretnénk a legfontosabb információkat megosztani Önnel a SMARTCHAIN I. REL Expo és Konferencia rendezvényünkkel kapcsolatban!

HELYSZÍN, IDŐPONT

Nemzeti Biodiverzitás- és Génmegőrzési Központ

Cím: Gödöllő, Isaszegi út 200, 2100

A rendezvény ideje: 2021. június 25. péntek

A program adatkezelési tájékoztatója: LETÖLTÉS

JÁRVÁNYÜGYI TÁJÉKOZTATÓ

A Covid-19 kapcsán jelenleg hatályos rendelkezések okán a védettségi igazolvány nélküli látogatók számára a beltéri eseményen való részvétel nem megengedett.

Azonban az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a rendezvény ideje alatt a szabadtéri területen a szakmai program teljes egészében hallható lesz a kültéren elhelyezett hangszóróknak köszönhetően. Ezen túl pedig a program rögzítésre kerül, ami a rendezvény után online elérhető lesz a regisztráltak számára.

A kiállítók és konzultációs lehetőséget biztosító szervezetek jelentős része a szabadban, nyitott területen kap helyet, így a védettségi igazolással nem rendelkező résztvevők számára is elérhetőek lesznek ezen programelemek.

A rendezvény egyrészt bemutatkozási, értékesítési, illetve információcsere lehetőséget kíván biztosítani a Rövid Ellátási Láncban résztvevők (éttermek, online platformok, szervezők, közétkeztetők, önkormányzatok stb.), szervezők, és innovatív eszközöket biztosító cégek részére, hogy segítse az üzleti kapcsolatok kialakítását közöttük.

Éppen ezért szeretettel várunk mindenkit, mert a kültéri helyszín lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki találkozhasson a számára fontos kérdésekkel foglalkozókkal, a szakma egyéb képviselőivel és új, hasznos információkhoz juthasson, valamint legfőképp kapcsolatokat építhessen!

A beltéri programon való részvételhez a szervezők kötelesek megkérni a látogatókat, hogy mutassák be védettségi igazolványukat! Kérjük Önöket, hogy igyekezzenek tartani magukat a járvány megelőzését segítő 1,5-2 méteres távolság tartásához. A rendezvény helyszínén több helyen lesz kézfertőtlenítő lehetőség, kérjük ezeket is rendszeresen használják!

Továbbá kérjük Önöket, hogy amennyiben a Covid-19 vírus bármilyen tünetét észlelik magukon az esetleg fertőzés megelőzése érdekében maradjanak otthon.

HELYSZÍNRE JUTÁS

Érkezés autóval

A látogatók számára biztosított a rendezvényhelyszín területén parkoló. Az Isaszegi út 200. számnál található a főbejárat, ahol csak gyalogosan lehet belépni. Gödöllő felől autóval érkezőknek tovább kell hajtaniuk és az első lehetőségnél (Haszonállat-génmegőrzési központ Teherporta feliratnál) jobbra fordulva tudnak a parkoló felé eljutni. Munkatársaink és önkénteseink fogadják Önöket és segítenek a parkolásban.

Autóval történő érkezés esetén a parkolóhoz vezető út

Érkezés tömegközlekedéssel, gyalogosan

A helyszín tömegközlekedéssel autóbusszal és vonattal is megközelíthető. Kérjük Önöket, hogy minden esetben előre tájékozódjanak azon portálokon, amelyek segítséget nyújthatnak az útvonaltervezésben.

Vonat

Budapest felől érkezőknek a Keleti Pályaudvarról közlekedő S80-as Gödöllő felé közlekedő vonatra érdemes szállniuk és Gödöllő-Állami telepek megállóig utazniuk. A megállótól körülbelül 5 perc sétára található a főbejárat.

Gödöllő vasútállomástól érkezők esetén ugyanígy az S80-as vonattal a Gödöllő-Állami telepek megállóig szükséges elmenni.

Busz

Gödöllő autóbusz-állomásról a 447-es Volánbusszal lehet eljutni a helyszínre, amiről a Gödöllő, baromfitelep megállónál kell leszállni. A megálló közvetlenül a főbejáratnál található.

Kérjük Önöket, hogy mindenképp tájékozódjanak előzetesen a tömegközlekedési lehetőségek esetén a weboldalakon, applikációkban, a szolgáltatóknál!

 

Program

A rendezvény szakmai programjának megnyitója 9:20-kor kezdődik.

A regisztrációt már 8:45-től megkezdjük. Regisztrációra kültéren lesz lehetőség, ahol kollégáink eligazítják Önöket, és ahol kézhez vehetik programfüzetünket, amiben a szakmai programon túl a SMARTCHAIN H2020 projektet, a szervezőket és a projekt magyar partnereit, illetve kiállítóinkat és a konzultációs lehetőséget nyújtó szervezeteket mutatjuk be.

Étkezések

A kávészünetek és az ebédszünet alkalmával minden résztvevő számára biztosított az ellátás. Illetve a várható hőségre való tekintettel biztosítunk plusz lehetőséget a folyadékfogyasztásra.

Kérünk mindenkit, hogy figyeljen oda megfelelő folyadékmennyiség bevitelére!

Érkezés előtt tájékozódjanak szakmai programunkról, kiállítóinkról és a konzultációs lehetőséget nyújtó szervezetekről a következő linkeken keresztül:

Szakmai program

https://kisleptek.hu/tudastar/publikacio/h2020-smartchain-projekt/i-rel-expo-program/

 Kiállítóink

https://kisleptek.hu/hirek/rel-expo/i-rel-expo-es-konferencia-kiallitok/

Konzultációs lehetőségek

https://kisleptek.hu/hirek/rel-expo/kerdezz-szakertoktol-konzultacios-standok-az-i-rel-expon/

További információkat honlapunkon, illetve a facebook eseményünknél találnak!

Várjuk Önöket szeretettel!

Az I. REL Expo szervezői