Partnerségi Megállapodás tervezet VÉLEMÉNYEZÉSE

2019. július 25., csütörtök

partnerségHa most a Partnerségi dokumentumba bekerülnek olyan létfontosságú vállalások, mint az előfinanszírozás, a közzététel minimum ideje, az önkéntes munka, az önfoglalkoztatottak számának elfogadott beszámítása, akkor már a pályázati kiírásokban ezeknek szerepelniük kell.

JAVASLATOKAT ide lehet beküldeni info@nth.gov.hu e-mail címre 2013. augusztus 13-ig! KÉRJÜK KÜLDJE BE ÖN IS amit javasolni szeretne, akár a letölthető javaslataink közül amivel EGYETÉRT, azt akár bemásolva.

JAVASLATAINK LETÖLTHETőEK ITT!

Civil szervezetek csatlakozását(szervezet neve, képviselője) /javaslatait KEDD (2013 08 13) várjuk! A javaslatokat a MTVSZ konferencián elhangzott útmutatásnak megfelelően a Miniszter Elnökségnek is megküldjük PÉNETEKEN hivatalosan levélben is, a csatlakozottak felsorolásával. (EZ NEM HELYETTESÍTI az egyénileg, aug. 13-ig beküldendő javaslattételt!)

Az eredeti Partnerségi Megállapodás tervezet letölthető a NTH oldaláról
www.nth.gov.hu/pm/index.html

A SZÖVET munkáját a Svájci–Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával Svájci-Magyar Civil és Ösztöndíj Alapok pályázat támogatja a SMCA-2012-0071-Z regisztrációs számon nyilvántartott "Fenntartható helyi gazdasági kezdeményezések érdekképviseletének megteremtése és piaci életképességük javítása” című pályázat keretében. Működésünket a Nenzeti Együttműködési Alap NEA-UN-13-M-1773 működési pályázata támogatja.

(2013.08.09.)