MyFarm Közösségi kert zártkörű, exkluzív gasztroünnepén jártunk augusztus 29-én, egy fantasztikus helyszínen, Solt-Kalimajorban. Idén a vállalati wellbeing és a hazai zöldforradalom ötvözéséé volt a főszerep!
Már a welcome falatok és frissítő italok is lenyűgözőek voltak. A megérkezést kert-túra követte, ahol gyakorlati példákat is láthattak a résztvevők a bio módszerekkel való termelésről, a védőnövényekről, és nem utolsó sorban a fajták sokféleségéről (kitáblázva a sokféle sárgarépa, paradicsom, paprika… fajta).
Köszöntőjében Kövesdi Gábor, MyFarm Alapító és Matus Dóra, operatív vezető kiemelte a téma, az egészséges étkezés, ételek jelentőségét a környezeti és munkavállalói (fogyasztói) szempontból is. A MyFarm termelők és vásárló tagok részére folyamatos fejlődést tesz lehetővé a vezetés, így most épp egy lebomló (komposztálható) doboz kísérletet is megismerhettek a résztvevők, a tagok pedig tesztelhetik a fejlesztést.
A szakmai ismeretek terén, cégvezetőkkel és a HR szakma élharcosaival a fenntarthatóság, a munkavállalói jóllét témáját járták körül a résztvevők, meghívott előadók segítségével.
• Fókuszban a remény – Buru Éva és Tomaj Zsófia, fenntarthatósági szakértők, (Future Potato)
A gasztronómia a munkavállalói elégedettség szolgálatában – a kerekasztal beszélgetésen jó gyakorlatokról, tapasztalatokról, kihívásokról beszélgettek a szakértők. A kerekasztal résztvevői:
Future Proof Consulting – Tarczali Patrícia tanácsadócég vezetője
Buru Éva – Future Potato tanácsadócég vezetője
Jelena Langer – Longevity Project tanácsadócég vezetője
Kövesdi Gábor – MyFarm Kft. tulajdonos-alapító.
Nem csak a szellemi és lelki gazdagodás jellemezte az eseményt, hanem a tettek mezején, a MyFarm csapatának működésébe is bepillanthattak a résztvevők, és a szezonális étkezés világába kalauzolt el két igazi gasztro-celeb, Mautner Zsófi (chiliesvanilia.hu/) és Szatmári Feri (szatmariferi.blog.hu/) Szatmári Feri induló vállalkozásálma, a leves- és főzelék bár ötlete a Branch közösségi finanszírozás oldalán is megtalálható ITT . Most gazpacho, és egyedi, – a hely szelleméhez illő-, exkluzív tökfőzelék (kovászos uborka kockákkal, keleties fűszerekkel) volt Feri kínálatában. Felidézve a kóstolói megnyilvánulásokat: „pedig nem is szeretem a tökfőzeléket, de ez, hihetetlenül finom…”
Mautner Zsófi színes varázslatában többek között a ZÖLD karalábé „főzelék”, a sárga szuperfood saláta tál is helyet kapott.
Köszönjük a lehetőséget, és a Kislépték csapata folytatja a közös gondolkodást a MyFarm csapatával is. Legközelebb Matus Dórival a REL szervező képzésen is találkozhatnak a képzésre jelentkezők.