Ilyen volt a REL Szervezők Napja!

2022. március 1., kedd

Rövid Élelmiszerlánc Szervezők Napja – Rural Facilitator Erasmus+ projekt záróeseménye 2022. február 22-én

A Rural Facilitator Erasmus+ projekt záróeseményeként a Kislépték Egyesület és a Trebag Kft. Megrendezte az első hazai REL Szervezők Napját!

Üdvözlő tábla

Az eseményen több, mint 80 fő vett részt. A szakmai programban a projekt keretében elkészült képzési anyagot, illetve a projekt fő eredményeire fókuszálva mutattuk meg a hazai REL szervezőknek, termelőknek, falusi turisztikai szolgáltatóknak, a szakma képviselőinek, hogy a jövőben milyen képzésre lehet számítaniuk a REL szervezése kapcsán.

Nyitó beszéd

A képzési anyag moduljaira építettük fel programunkat, aminek köszönhetően a résztvevők betekintést nyerhettek a teljes tananyag tematikájába, illetve a majdani képzés felépítésébe.

A bemutatott eredményeket és az átadott tudást a Grafacity.eu vizuális jegyzetelése, élő rajzolása tette a résztvevők számára még emlékezetesebbé. Kujáni Katalin, az Egyesület elnökének nyitó előadása a projektről és a képzés lényegéről, felépítéséről teljes egészében egy kreatív sablon mentén zajlott le.

A nap további részében Kövesd Andrea (Trebag Kft.) előadásában a tankönyv kiegészítő anyagait ismerhették meg az érdeklődők, illetve online tanulást segítő eszköz használatával mérhették össze tudásukat.