Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Vidékfejlesztési Támogatások – a helyi gazdaság fejlesztés lehetőségei Pest megyében is…

Dátum:
2016. március 26.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , , , ,

A Vidékfejlesztési  Program 6. prioritása, valamint a Rövid Ellátási Lánc tematikus alprogram a legtöbb Pest megyei településnek nem teszi lehetővé. hogy ezen forrásokhoz jusson, mert nem tartozik a vidéki térség definíció alá.
Azonban a többi prioritás támogatásai között sok olyan is van, ami még a pest megyei kistelepüléseken is tudja szolgálni a vidék fejlődését.

Ezekről a lehetőségekről tartanak a Kislépték Egyesület illetve a felkért szakértők tájékoztató fórumot 2016. ÁPRILIS 03-án, vasárnap 14.00 órai kezdettel.  Helyszín: ŐRBOTTYÁN, Kvassay Jenő Általános Iskola (Rákóczi Ferenc u . 84 ). Belépő (terembérlet) 300 forint.
Főbb témák:
–    Fiatal gazda támogatás (kritériumok, szempontok, buktatók) – Dezseny Zoltán – szaktanácsadó és bio, fiatalgazda

–    Minőség rendszerekhez történő csatlakozás, illetve promóciós tevékenység támogatása (Hagyományok Ízek Régiók, Kiváló Minőségű Sertéshús, Nemzeti Parki Termék, Kiváló Magyar Élelmiszer)
–    Európai Innovációs Partnerség  – röviden

–    Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat  munkája és információs csatornája, a Pest megye fejlesztésének pályázati és szakmai  segítése érdekében  ( Weidel Walter / MNVH Pest megyei területi felelős; AGRÁR-VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAMOKÉRT FELELŐS HELYETTES ÁLLAMTITKÁRSÁG / MINISZTERELNÖKSÉG

A szervezők a változás jogát fenntartják, a melyet ez esetben a www.kisleptek oldalon tesznek közzé.

Regisztrációjukat megköszönjük ha eljutattaják részünkre a kisleptek@gmail.com email címre.