Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Tanfolyam a gyümölcsészet színvonalas fényképes dokumentálása érdekében

Dátum:
2016. február 27.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, ,

Meghívó
Gyümölcsészeti szakmai fényképezés
Tanfolyam a gyümölcsészet színvonalas fényképes dokumentálása érdekében

Idő: 2016. február 13. (szombat) és február 27. (szombat). Mindkét napon 9.30 és 16.30 óra között, egy órás ebédszünettel.
Hely: Drávafok, Fodor-kúria (a volt vasútállomással szemben)
Oktató: Dékány Zsolt

A tanfolyam célja: A gyümölcsészet természetszerű módozatai (ökológiai gyümölcstermesztés, alkalmazkodó gyümölcsészet, permakultúra stb.) járatlan utak, amelyek kísérletezést, megfigyeléseket, a tapasztalatok dokumentálását, az előadások, publikációk vagy kiadványok illusztrálását igénylik. A tanfolyamon a fényképezés alapismereteinek oktatásával segítjük, hogy a fényképes dokumentumok és illusztrációk mind szakmai, mind esztétikai szempontból értékesek legyenek.

Kiknek ajánljuk?
A tanfolyamot elsősorban gyakorló gyümölcsészeknek ajánljuk, akik számára a fényképezés fontos eszköz mindennapi munkájukban, előadásaikban, képzéseikben, publikációikban. Másodsorban azok számára is hasznos lehet, akiknek más, hasonló jellegű területen (pl. közösségfejlesztők, természetvédők, erdészek és más gazdálkodók stb.) van szükségük fényképezésre.

A Norvég Alap támogatásának köszönhetően a tanfolyam költségének csak egy részét kell a részvételi díjakból fedezni. A két nap részvételi díja összesen 7.000 Ft/fő, amelyet egy összegben az első napon, a képzés helyszínén kell befizetni.

Egyéb tudnivalók.
•    A Drávafokra utazást mindenki önállóan oldja meg. Előzetes kérésre a vonattal érkezőket Sellyéről autóval Drávafokra szállítjuk a résztvevő költségén.
•    Ajánlatos saját fényképezőgépet hozni, amennyiben van. (A fényképezőgép nem feltétele a részvételnek, de erősen ajánlott.)
•    Félidőben egyszerű ebéd lesz, amelynek árát a részvételi díj fedezi.
•    Jelentkezni e-mailen lehet (ormansagalapitvany@gmail.com) 2016. február 10-éig. A résztvevők létszáma legföljebb 20 fő. Túljelentkezés esetén a jelentkezés sorrendje szerint fogadjuk el a jelentkezéseket.

További információk:
Gedő Ibolya, tel.: 30-3898345 és e-mail: ormansagalapitvany@gmail.com

Várunk szeretettel minden érdeklődőt az Ormánság Alalpítvány