Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

OMÉK konferencia a hazai zöldség-gyümölcs ágazatról

Dátum:
2021. október 10.
Időpont:
10:30 - 13:30
Helyszín:
HUNGEXPO E-pavilon
Esemény címkék:
, , ,
Szervező: Kislépték Egyesület
Szervező: ÖMKI
Szervező: Pilze-Nagy Kft.

MEGHÍVÓ

Szeretettel várunk minden érdeklődőt korlátozott számban a “Zöldség-gyümölcs ágazat a hazai ellátási láncban. Tapasztalatok és értékelés a Co-Fresh projekt keretein belül –” ” című szakmai konferenciára. Rendezvényünket szaktanácsadói rendezvényként is bejelentettük.

Időpont: 2021. október 10. vasárnap. Kezdési időpont 10.30, az OMÉK-ra belépés 10 órától lehetséges.

Helyszín: Budapest, HUNGEXPO, OMÉK, E-pavilon.

Regisztrált vendégeinknek korlátozott számban belépőt biztosítunk.

Regisztrálni online felületen, REGISZTÁCIÓ linkre kattintva lehetséges.

A PROGRAM (Letöltés ITT)

  • 10.30 Regisztráció, majd megnyitó
  • 11:00 A Co-FRESH projekt bemutatása, a munkacsoport szerepe
    Előadó: Kujáni Katalin – elnök, Kislépték Egyesület
  • 11:15 A hazai zöldség-gyümölcs ágazat helyzete és kilátásai
    Előadó: Fodor Zoltán – igazgató, NAK Mezőgazdasági Igazgatóság
  • 11:35 Fenntartható csomagolások a zöldség-gyümölcs kereskedelemben – pro és kontra érvek. A Co-Fresh projekt keretében meghatározott innovációs cél.
    Előadó: Somosné Nagy Adrienn – ügyvezető, Pilze-Nagy Kft.
  • 11:55 A Co-Fresh projekt keretében végzett hazai gombafogyasztásra vonatkozó kérdőíves felmérés eredményeinek bemutatása.
    Előadó: Gyöngyösi Emese – kutató, ÖMKI
  • 12:05 Kerekasztal-beszélgetés a zöldség-gyümölcs ágazati lehetőségei és kihívásai a fenntartható csomagolások alkalmazása terén
    • Moderátor: Somosné Nagy Adrienn – ügyvezető, Pilze-Nagy Kft.
      Résztvevők:
      Mártonffy Béla – elnök, NAK Országos Kertészeti és Beszállítói osztály
      Nagypéter Sándor – elnök, DélkerTÉSZ
      Rácz József – ügyvezető igazgató, Premiumkert Kft.
      Patus Gábor – stratégiai zöldség és gyümölcs beszerzési vezető, Auchan
  • 12:35 A zöldség-gyümölcs kereskedelem kihívásai a rövid élelmiszer-ellátási láncban
    Moderátor: Mautner Zsófia
    Résztvevők:
    Szabó Eszter – Felelős Gasztrohős (felkérés alatt)
    Horváth Boldizsár – alapító, Farm2Fork
    Balog Zsolt – ügyvezető, Supp.li
    Bálint Csaba – kutató, Agrárgazdasági Kutató Intézet
  • 13:05 Kérdések és válaszok szekció
    13:25 Záró szavak

*A program véglegesítése egyeztetés alatt áll. Az előadók felkérése folyamatban van. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk.