Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Gyüttment Fesztivál 2018 – Együttműködés

Dátum:
2018. augusztus 26.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , , ,

A 2018-as Gyüttment Fesztivál az Együttműködések jegyében szerveződik Zebegényben.

A Közösségi Konyha tér programjait a Kislépték Egyesület programgazdaként szervezi, hogy segítse az érdeklődők ismeretszerzését, ösztönözze a hazai és nemzetközi együttműködésekhez való kapcsolódást, így a hálózatok erősödését. PROGRAMOK ITT

 

Közösségi konyha helyszínén péntektől vasárnap délig az érdeklődők tájékozódhatnak a Kislépték tagokon keresztül az együttműködési lehetőségekről (Kislépték Egyesülettel, Sajtkészítők Egyesületével, vagy a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesületével, a Dunakanyar-Pilis Helyi Termék Szociális Szövetkezettel, Zala Termálvölgye Egyesülettel – és annak Nyitott Porta kezdeményezésével, Magyar Pékek Fejedelmi Rendjével, a Gyümölcsész Hálózattal…), ismereteket szerezhetnek a Rövid Ellátási Lánc (REL) együttműködésről, Nemzetközi BOND tanulmányút tapasztalatokról.
Idén is jogi kupaktanácsot működtetünk a helyszínen, aminek keretében jogsegélyt kaphatnak az érdeklődők.  A jogsegélyre REGISZTRÁLNI  ITT lehet.

Kialakításra kerül egy állandó SÖRHÁZ a sörfőző kurzusnak és tanácsadásnak, és egy SAJTHÁZ a sajtkészítő és sajtfüstölő kurzusnak, tanácsadásnak. Tanácsot kaphatnak cefrekészítés témában, szabadtéri ételkészítés témában, vegetáriánus és ételérzékenység témában is. Készül majd mézeskalács, smoothy, kenyér.

A közösségi konyha programjai a EU Horizont 2020 “Szervezetek és hálózatok magasabb szintű együttműködésének szervezése az európai mezőgazdasági szektorban” (Bringing Organisations & Network Development to higher levels in the farming sector in Europe – BOND) ” c. projekt segítségével, a KISLÉPTÉK Egyesület közreműködésével valósul meg. Célja, hogy erős hálózati együttműködéseket hozzon létre, ismeretátadást tegyen lehetővé,  erős és jelentőségteljes kapcsolatokat alakítson ki.  www.bondproject.eu

A Védegylet Egyesület közreműködésével szervezett workshopon a Kislépték Egyesület is teszteli a LEGO módszert. RÉSZLETEK itt.