Csatlakozz fókuszcsoportos beszélgetésünkhöz, amelynek központi témája a fenntartható élelmiszer-fogyasztás! Ha érdekel, hogyan alakíthatjuk át mindennapi étkezési szokásainkat környezetbarátabb és etikusabb irányba, és szeretnél másokkal együtt ötletelni a lehetséges megoldásokról, várunk szeretettel! A beszélgetés során lehetőséged lesz megosztani tapasztalataidat, véleményedet, és együtt gondolkodni a fenntarthatóságot támogató stratégiákon. Részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy reálisabb képet kapjunk a közösség igényeiről, és jobban megértsük, milyen tényezők segíthetik vagy nehezíthetik a környezettudatos döntések meghozatalát a mindennapokban.
A beszélgetést a CUES projekt keretében valósul meg, amelynek célja változás előmozdítása az élelmiszerrendszerben a kultúra, az élelmiszer-értéklánc és a politika tekintetében. A projektet az Európai Unió finanszírozza.
https://cuesproject.eu/A csoportba 8-10 fő olyan résztvevőt keresünk, akik úgy érzik, teljesen átlagos háztartásban élnek.
Időpont: November 12. 15 óra.
Időtartam: 2 óra.
Helyszín: 1118. Budapest Villányi út 29-43.
A jelentkezési felületen feltett kérdések megválaszolásával jelentkezik a beszélgetésre, és vállalja az aktív részvételt a teljes időtartam alatt. A kérdések azt is szolgálják, hogy kellőképpen sokszínű fogyasztói csoportot állítsunk össze. Így a jelentkezés nem minősül automatikusan részvételi visszaigazolásnak. A részvételi lehetőség a szervezők email visszajelzése után élesedik.
A beszélgetést kutatási célokra rögzítjük, a résztvevők személyes adatainak védelme mellett. A jelentkezéssel beleegyezik a beszélgetés rögzítésébe és a későbbi, anonim elemzésébe.