- Ez az esemény elmúlt.
FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei 05 28 Füzesgyarmat
Időpont: 2016 május 28-a, 10.00 -15.00 óráig
Helyszín: Füzesgyarmat, Hotel Gara, (Kossuth u 98.)
A szakmai fórum ingyenes, de regiszrációkat 2016 május 24-ig lehet leadni a kisleptek@gmail.com email címre.
REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉS ITT.
PROGRAM:
09.30-10.00 Regisztráció
10.00. Megnyitó: Gergely Mária, a Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesület elnöke
10.15 Gergely Mária – HÍR (Hagyományok, Ízek, Régiók) és gasztroturisztikai lehetőségek a térségben. Hagyomány és rugalmasság
11.00 Szabadkai Andrea – vendégasztal, tradicionális disznóvágás és a lakossági kínálás szabályai, a helyi termék. Higiéniai követelményei a vendégasztalon.
Kérdés-válasz
11.45 Támogatási lehetőségek a VP-ben is – fókuszban a helyi termék és gasztroturizmus
12.30 Ebédszünet (önköltségesen: 800 Ft/fő, ami tartalmaz levest és második félét)
13.30 – 14.00 Dr. Major Ágnes – Védjegyek, védjegyeztetés szabályai.
Meghívás alatt a NAK és MNVH megyei képviselője, a FM (Nébih vagy Eredetvédelmi főosztály) szakembere, akik amennyiben módjuk lesz részt venni a rendezvényen további gyakorlati tudnivalókkal segítik a résztvevők munkáját.
Együttműködő partnereink:
Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete
A szakmai fórum a Fűszeresek és Kézművesek Vására rendezvény keretében kerül megrendezésre. A rendezvényről BŐVEBBEN ITT .
A Kisléptékű Termékelőállítókés Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szakmai programját aNemzeti Együttműködési Alap támogatja
(NEA-TF-16-SZ-0430)