Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei

Dátum:
2016. április 16.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , , , , ,

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szeretettel vár minden érdeklődőt a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával megvalósuló szakmai fórumára.
Időpont: 2016 április 16-a, 10.00 -16.00 óráig
Helyszín: BÁNSZKI PINCÉSZET, Domoszló (Heves megye), Hunyadi út 12/1

A program a támogatásnak köszönhetően ingyenes, regisztrációját kérjük küldje meg a kisleptek@gmail.com email címre. 

PROGRAM:
09.30-10.00 Regisztráció
10.00. Megnyitó
10.15 Gyurkó Béla okleveles vidékfejlesztő agrármérnök, turisztikai szakértő, falusi szállásadó, – HÍR (Hagyományok, Ízek, Régiók) és gasztroturisztikai lehetőségek a térségben.
10.45 Zala Andrea, FATOSZ –  Jó higiéniai gyakorlat – hagyomány, rugalmasság és élelmiszer biztonság 
11.15 Szabadkai Andrea – vendégasztal, tradicionális disznóvágás és a lakossági kínálás szabályai,
Kérdés-válasz
12.30 Ebédszünet
13.30 Szabadkai Andrea – Védjegyek, védjegyeztetés szabályai. Vidékfejlesztési Program támogatási lehetőségek.
14.30 -15.30 Meghívás alatt a NAK és MNVH megyei képviselője, a FM szakembere, akik amennyiben módjuk lesz részt venni a rendezvényen további gyakorlati tudnivalókkal segítik a résztvevők munkáját.
16.00 Zárás

Együttműködő partnereink:
Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége, valamint a Heves megyei Falusi Turizmus Egyesület, Domoszlói Idegenforgalmi Egyesület, Domoszlói Örökség Kulturális Egyesület, Bánszki Pincészet.

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete munkáját és szakmai programját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja NEA-TF-16-M-0607, NEA-TF-16-SZ-0430)