Tovább a tartaloma

Kislépték - Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

Kislépték /

Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete

  • Hírlevél
  • Támogasd munkánkat!
  • Kapcsolódj be!
  • English
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Keresés
  • Rólunk
    • Tevékenységünk
    • Csapatunk és szervezeti adataink
    • Kapcsolódj be!
    • Beszámolók
  • Hírek
    • REL Expo
    • Segítő Hatóság Díj
    • Élményparaszt Program
  • Tudástár
    • Jogsegély
      • Szappan
      • Gyógynövény
      • Kistermelő
      • Piac
      • Higiénia
      • Adózás
      • Agroturizmus
      • Hatósági állásfoglalás, útmutató
    • REL HUB
    • Innovációk
    • Előadások
    • Jógyakorlatok
      • Hazai
      • Nemzetközi
    • REL szervező képzés
  • Projektek
    • ARCCHAD – Válaszok a klímaváltozásra
    • CUES – Fenntarthatóbb fogyasztás
    • EU4ADVICE – REL tanácsadói hálózat
    • FOSTER – Élelmiszerrendszer transzformáció
    • BOND Publikáció
    • H2020 BOND projekt
    • Erasmus Rural F projekt
    • Erasmus WORA projekt
    • H2020 Co-Fresh projekt
    • H2020 SMARTCHAIN projekt
    • Erasmus DEGREBE projekt
    • ENFORCE – Élmény a méhészetben
    • Egyéb kiadvány
  • Szakértőnk válaszol
    • Kérdezz szakértőnktől
    • Adózás
    • Agroturizmus
    • Földjog
    • Higiénia
    • Kistermelő
    • REL
    • Védjegy
    • Vendégasztal
  • Események
  • Kapcsolat

befőzés

Befőző Napok Nagykörűben

2014. október 11., szombat

Mi minden történik ősszel egy falusi kiskonyhában?! Sütés-főzés-füst

befőzésNagykörű

Aszalás, befőzés, savanyítás – TANULÓKERT

2013. szeptember 27., péntek

Terményeink feldolgozása aszalással, befőzéssel, savanyítással. Szepte

aszalásbefőzéssavanyításTANULÓKERT

Legfrissebb hírek

  • Díjazták az agroturizmus legjobb ételeit – Először rendezték meg a termelők gasztronómia versenyét
    2025.05.08.
  • Keressük az ország kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai szereplőit!
    2025.04.24.
  • IDÉN ELSŐ ALKALOMMAL – AGROTURIZMUS ÉTELE 2025.
    2025.04.16.
  • IV. REL EXPO 2025. november 13-án!
    2025.02.05.
  • REL szervezők képzése – REL szervezői-helyi termék piac-menedzsment ismeretek
    2025.02.03.

Legolvasottabb cikkek

  • Mikor árulhat a kistermelő süteményt?

  • Pálinka és bor értékesítése kistermelőként.

  • Kistermelői termékek cimkézése, jelölése

  • Mi a rövid élelmiszer lánc – REL, és miért jó?

  • Hatóságok válaszai szappankészítés ügyben

  • Háztáji felesleg és készített ingóság – NAV válasz

  • II. REL EXPO 2022. november 10-én, Kaposváron!

  • Kistermelők és az EPR

  • Uniós útmutatók a 852/2004 EK és 853/2004 rendelet végrehajtásáról

  • A termelői borkimérés szabályozása

Partnereink

  • Bondproject
  • DPHTSZSZ
  • FVSZE
  • szociális farm
  • Impresszum
  • Adatkezelési tájékoztató

© 2025 Kislépték

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.