Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

FALUSI VENDÉGASZTAL és TÁJÉTEL kínálás szabályai és támogatási lehetőségei 05 22 Oszkó

Dátum:
2016. május 22.
Időpont:
00:00
Helyszín:
Esemény címkék:
, , ,

Időpont: 2016 május 22-e, 13.00 -16.30 óráig
Helyszín: 9825 Oszkó szőlőhegy, Hegypásztor pincék, Gombás-pince

A részvétel ingyenes, regisztrációt a kislépték@gmail.com email címre kérjük elküldeni. (név, cím, email, telefon, szervezet neve, címe-ha van)

PROGRAM: 13.00-13.30 Regisztráció
13.30 Megnyitó
13.45 Inzsöl Renáta,- Hagyományok, Ízek, Régiók és gasztroturisztikai lehetőségek a térségben.
14.15 Szabadkai Andrea – vendégasztal, tradicionális disznóvágás és a lakossági kínálás szabályai,
Kérdés-válasz
14.45 Kujáni Katalin – Támogatási lehetőségek a VP-ben – fókuszban a helyi termék és gasztroturizmus
15.30 – 16.00 Szabadkai Andrea– Védjegyek, védjegyeztetés szabályai.

A rendezvény után a Vigalmi ételkínálatból válogathatnak a résztvevők önköltséges alapon.

Meghívás alatt a NAK és MNVH megyei képviselője, a FM (Eredetvédelmi osztály) szakembere, akik amennyiben módjuk lesz részt venni a rendezvényen további gyakorlati tudnivalókkal segítik a résztvevők munkáját.

A Kisléptékű Termékelőállítók és Szolgáltatók Országos Érdekképviseletének Egyesülete szakmai programját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja
(NEA-TF-16-SZ-0430)

PLAKÁT LETÖLTÉS