- Ez az esemény elmúlt.
Aszalás, befőzés, savanyítás – TANULÓKERT
Terményeink feldolgozása aszalással, befőzéssel, savanyítással. Szeptember 27, péntek.
Tisztelettel meghívjuk Önt a REGINA Alapítvány szervezésében megvalósuló "Terményeink feldolgozása aszalással, befőzéssel, savanyítással"
rendezvényre.
Helyszín: REGINA Kert, Gödöllő, Röges u. 66.
Időpont: 2013. szeptember 27. péntek du. 15.00-17.30
Kapcsolattartó neve, elérhetősége: Mátyás Izolda, 30-653 0721
Program:
15.00 Érkezés, regisztráció
15.15 Befőzési, tartósítási naptár – mikor, mit és hogyan tartósítsunk
16.00 A napenergiával működő kerti aszaló megtekintése, aszalási tapasztalatcsere
16.30 Birsalmasajt receptek, padlizsánsütés télire, padlizsánkrém recept kipróbálása
17.00 Káposzta savanyítás praktikái, eszközei
17.30 Zárszó, programzárás
A részvétel ingyenes.
A rendezvény az MNVH elnökségének döntése alapján, annak jóváhagyásával szakosztályi keret támogatásával valósul meg a KÖZÖSSÉGI TANULÓKERT HÁLÓZAT programon keresztül
Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa.