Kiskerti BARKÁCS innovációk! Pályázati felhívás!

2021. április 22., csütörtök

Kiskerti BARKÁCS innovációk! Pályázati Felhívás!

A KISLÉPTÉK Egyesület az innovatív rövid élelmiszer láncok elterjedését segítő Smartchain projekt keretében pályázatot hirdet a fenntartható rövid élelmiszer ellátási láncon (RÉL) keresztül történő helyi termék előállítás és értékesítés segítésének érdekében.
A pályázat célja azokat a kreatív amatőr kertészeket díjazni, akik ötleteikkel és megoldásaikkal megkönnyítik a háztáji termelést, feldolgozást vagy épp a piaci, vagy gazdaudvari értékesítést.
A pályázaton való részvétel díjtalan.

Pályázat benyújtása: A pályázatot a rendezveny@kisleptek.hu email címen lehet benyújtani, 2021. május 30-ig az alábbiak szerint:
• Az ötlet, megoldás szöveges ismertetése egy oldal A/4 terjedelemben (12 betűméret, normál sorköz). Az ismertetés az alábbiakra térjen ki:

o A pályázó neve, címe, telefonszáma, email címe
o Az ötlet, megoldás neve
o Az ötlet alapján készített eszköz/építmény alkatrészei és azok anyaga (mi kell hozzá)
o Az összeszerelés leírása (szerelési leírás)
o Funkciója (mire jó, miben segíti, kinek)
o Bekerülési költség (mennyiből állítható elő)
o Ráfordítási idő (mennyi idő kell az elkészüléséhez)

 

o Mellékletben NYILATKOZAT.

• A pályázathoz a leírást aláírva PDF formátumban szkennelve és WORD formában is kérjük benyújtani.
• Legalább három darab képes illusztrációt kérünk csatolni (az eszköz oldaláról, tetejéről és aljáról (a fényképekhez csatolható rajz is). A mellékletként csatolt képek legalább 200 KB méretűek és jó minőségűek legyenek JPEG formátumban.
• A szöveges leírás végén kérjük nyilatkozzon arról, hogy a pályázó nevét, és a megküldött képeket a Kislépték Egyesület nyilvánosan online felületein megjelenítheti-e; valamint arról, hogy a megküldött leírás és kép jogtiszta. A nyilatkozat szövege:

„Nyilatkozat
Alulírott …………………….(név) …………………(cím) ……………….(telefonszám), …………………………… (email cím) kijelentem, a Kislépték Egyesület adatkezelési szabályzatát megismertem, és hozzájárulok az adataim kezeléséhez.
Kijelentem, hogy az általam beküldött ötlet, fejlesztés és az arról készített kép jogtiszta, szabadon használható.

HÚZZA ALÁ a megfelelőt:
• hozzájárulok /nem járulok hozzá, hogy az általam küldött kiskerti barkács pályázat leírásának nyilvános online közzétételéhez;
• hozzájárulok /nem járulok hozzá, hogy az általam küldött kiskerti barkács pályázat képi illusztrációit a Kislépték Egyesület online felületén nyilvánosan közzéteheti.
• hozzájárulok (aláhúzással jelölje azt, amihez hozzájárul – nem kötelező)

o a név közzététele
o cím / település közzététel
o telefon közzététele
o email cím közzététele

Díjazás: A Kislépték Egyesület elnöksége által felkért szakmai zsűri a legjobbnak ítélt pályaművet díjazza egy helyi termékekből összeállított 20.000 Ft értékű ajándékcsomaggal, amelyet a SMARTCHAIN I. (REL) Rövid Ellátási Lánc Expo és konferencián, 2021. június 25-én ad át (vagy online rendezvény keretében).

Részletek: https://kisleptek.hu/hirek/rel-expo/. A benyújtott pályaművek alkotói a zsűri választása alapján meghívást kapnak a SMARTCHAIN I. (REL) Rövid Ellátási Lánc Expo és Konferencia üzletember találkozójára.

Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu