Élménygazda workshop előjelentkezés

2024. június 5., szerda

Szívvel lélekkel várunk a programunkra olyan érdeklődőket, gazdákat, azok családtagjait, agroturisztikai szolgáltatókat, ilyen szolgáltatást tervezőket, akik szeretnének gazdaságukban, portájukon élményprogramokat, nyílt napokat, tudásátadó vagy főzőkurzusokat szervezni, illetve ezekben szeretnének továbbfejlődni, új ismereteket szerezni. Hisszük, hogy ma már a fogyasztók nem csak terméket keresnek, hanem élményt is. Átbeszéljük, hogyan érdemes elindulni egy élményprogrammal, milyen jó példák léteznek, milyen jogi elvárásoknak kell megfelelni (odafigyelve a praktikusságra és az innovatív ötletekre), és milyen pályázati források várhatóak a jövőben!

Visszajelzések alapján, most először 3 alkalmas online (4 órás) és 2 alkalmas egész napos személyes élménytematikával készülünk, hogy legyen egy teljes nap a TANULMÁNYÚTRA! Az alkalmakra külön-külön is lehet jelentkezni, de a személyes alkalomra maximum 25 főig fogadunk regisztrációt!

Az online esemény a már Élménygazda/ÉlményParaszt Programon résztvevők számára és végzett REL szervezők számára ingyenes!

Továbbá minden modul a Kislépték tagok számára kedvezményes áron van meghirdetve. Több modul esetén kedvezményes csomagajánlatokat talál!

Horhos Völgyi Ökobirtok

A tanulmányút és személyes találkozó helyszíne:

Gyere el, hogyha szeretnél úgy ismereteket szerezni úgy, hogy közben szórakozol! A workshop két részből áll, melyekre külön is lehet regisztrálni.

Rólunk mondták:

Baráthegyi Majorság – Szociális Farm

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ: Előjelentkezés: 2024 július 20-ig itt:

https://forms.gle/LEpr2TrBHCYDdirM6! Előjelentkezőknek részleteket küldünk, és befizetési igény esetén számlát küldünk. Jelentkezési határidő: 2024. 09. 05-ig, illetve férőhelyek (befizetett részvevők száma) függvényében. 

Előre látható időpontok (nemsokára véglegesítjük):

Online 4 órás elméleti programok: 2024. szeptember 19, 20, 27-én délután 16-20 óráig

– Nemzetközi és hazai jó gyakorlatok, trendek, agroturisztikai stratégia, árképzési alapok (Kujáni Katalin, Szabadkai Andrea).

– Segítő hálózatok, partnerségek az elindulásban, és pályázati lehetőségek, szociális farmok  (Szabadkai Andrea és Szabó Adrienn, Jakubinyi László)

– Jogszabály tudnivalók: Kistermelő – őstermelő; Falusi vendégasztal és lakásétterem, vagy falusi szálláson étkeztetés (Szabadkai Andrea).

Gyakorlati személyes “tervező és élmény” workshop és tanulmányút (modulonként is lehet regisztrálni a férőhelyek beteltéig, de a tanulmányútra elsőbbséget élveznek azok akik a teljes workshopon, vagy legalább a szombati személyes alkalmon részt vesznek). Az online élménytematika szinte elengedhetetlen a szombati műhelymunkához.

– Első nap (szombaton egész nap) várhatóan szeptember 21-én: Élménygazda programtervezési szempontok, tervezési műhelymunka, árképzés (Szabadkai Andrea és Kujáni Katalin).

– Második nap (vasárnap egész nap) várhatóan szeptember 22-én Tanulmányút: a házigazda Baráthegyi Majorság Szociális FarmMiskolc megismerése és élményprogram délelőtt (kozmetikai kence készítés a Majorság termékeiből – arc nem marad szárazon).

Ebéd után látogatás a Horhos Völgy Ökobirtokra – Tardona. Az Ökobirtok bemutatása – regeneratív szempontú gazdálkodással – és élményprogram a birtokon. (nemsokára közzétesszük).

RÉSZVÉTELI DÍJ, KEDVEZMÉNYES ÁRAK, és CSOMAGAJÁNLATUNK (étkezés önköltséges):

Online (4 órás) workshop:teljesárú díj: 10 000 Ft/fő/alkalomKislépték tagnak* 8000 Ft/fő /alkalomKorábban Élménygazda programra vagy REL szervező képzésre befizetett résztvevő részére ingyenes.
Személyes műhelymunka (Miskolc és Tardona):teljesárú díj: 25 000 Ft/fő/alkalom

Mindkét személyes műhelymunkán résztvevő részére 45000 Ft/fő / 2 alkalom

Kislépték tagnak* 23000 Ft/fő/alkalom

Mindkét személyes műhelymunkán résztvevő részére 45000 Ft/fő / 2 alkalom

Két személyes és egy online modul csomagajánlat (2+1):52 000 Ft/fő (2+1 csomagajánlat)Kislépték tagnak* 50000 Ft/fő / (2+1 csomagajánlat)
A teljes workshopra regisztrálók (3 online+2 személyes) csomagajánlata70 000 Ft/fő/5 alkalom (3+2)Kislépték tagnak* 62000 Ft/fő/5 alkalom (3+2)

* 3 vagy több fő regisztráció esetén egy családból (közeli hozzátartozók) vagy egy cégtől a Kislépték tagi kedvezményt adjuk. 

+ önköltséges étkezés  (meleg ebéd, és napközben innivaló – részletek később). Szállás igény ügyben ügyben tudunk

Minimum létszám: 15 fő. Maximum létszám a személyes eseményre: 25 fő.

REGISZTRÁCIÓ: Előjelentkezés: 2024 július 20-ig itt: https://forms.gle/LEpr2TrBHCYDdirM6! Előjelentkezőknek részleteket küldünk, és befizetési igény esetén számlát küldünk. Jelentkezési határidő: 2024. 09. 05-ig, illetve férőhelyek (befizetett részvevők száma) függvényében. 

A program résztvevői az Élményparaszt Program zárt Facebook csoport tagjai lehetnek!
Tanuljunk egymástól MINŐSÉGET és ÉLMÉNYT!

Agroturizmus felturbózva! A tudásanyag nem függ szakmai (állattartó, tehenészet) beállítottságtól, jó szállásadónak/ kertész/gyümölcstermesztő/méhész/boros gazdának is egyaránt.

Korábbi programjainkról cikkek itt olvashatóak.

Érdeklődni, bővebben: szabadkai.andrea@kisleptek.hu