Érdekel a regeneratív mezőgazdaság? A kistermelői feldolgozási és post harvest technológiák? Érdekel hogyan működik a fenntarható élelmiszer-gazdaság? Többet szeretnél tudni a körkörös gazdaságról?
Az EIT FOOD egy egyedülálló 10 alkalomból álló képzési programot hirdet, melyre termelők, élelmiszerfeldolgozók, egyetemi hallgatók és doktorandusz jelentkezését várják!
A Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete szakértői a rövid élelmiszerlánc témákban tart előadást.
A Kislépték által szervezett programelemek a 10 napos programban:
1. Látogatás a Csoroszlya Farm-ra, ahol maximum 45 résztvevő láthat egy jól működő példát a rövid élelmiszer-ellátási láncokból.
Időpont: November 5.
2. Online látogatás a II. REL Expo és Konferenciára
Időpont: November 10.
További online szakmai előadások:
November 2, 18: 00
How post-harvest technology influences production decisions – how the post-harvest technology can be implemented to SFSC? Best practices how to manage crisis by short value chains
November 2, 19:00
Commercialization / Distribution channels: What kind of distribution channels are available via SFSC?
November 3, 18:00
Marketing for local (small) producers: The story behind the small producer / what can I do with production surplus Eg. Lose apple (“take me with you, I’m lonely)
November 3, 19:00
Future of the short value chains in the green approach: The agroecology transition in SFSC
A többi programelemért kattintson az alábbi képre:
Jelentkezési határidő a programra: október 28.