Bridge Üzleti Közösség Díjban részesült a Kislépték Egyesület!

2024. június 17., hétfő

A Business Fest adott otthont a Millenárison, Június 13-án a Bridge Üzleti Közösségi Díjátadónak, ahol kiderült, kik nyerték el 2024-ben a Bridge Üzleti Közösség Díjat!
A díjakat olyan cégeknek, szervezeteknek – közösségeknek – ítélik meg a jelöléseket és saját kutatások után, melyek tudatosan és innovatív módon katalizálják a hazai üzleti szereplők és vállalkozók közötti kapcsolódásokat és együttműködéseket. A díjjal azokat a közösségeket ismerik el, akiknek a missziója, eseményei, képzései, kapcsolati hálója, illetve tudásmegosztó és közösségépítő tevékenysége kiemelkedő, komoly értéket képvisel.

Íme a legmenőbb üzleti közösségek friss listája a 600 közönségszavazat és a zsűri döntése alapján!
Az üzleti közösségek 7 díjkategóriájában a 2024-es nyertesek:
• Aktív Üzleti Közösség Díj: MVÜK Zrt. – Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége onlyCEO Klub
• Szektorális Együttműködés Díj: Digitális Kereskedelmi Szövetség
• Womenpower Díj: Nőnek lenni jó Konferencia
• Online Üzleti Közösség Díj: BossLadies – Női Vállalkozói Club
• Üzleti Közösség a Fenntarthatóságért Díj: Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete Egyesület
• ÚJ Üzleti Közösség Díj: Forbes Business Club
• Élesztő-díj: Kertész András “Apaidő” mozgalma
Gratulálunk minden jelöltnek és díjazottnak! Örömmel építjük a további partnerségeket minden jelölttel és díjazottal.

Bridge Üzleti Közösség Díj – Business Fest díjátadó 2024

A Fenntarthatóságért Díj kategória jelöltjei mind elkötelezettek az ökológiai és társadalmi fenntarthatóság, és a helyi és kisléptékű termelők támogatása mellett!

A Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete csapat nevében köszönjük a jelölést és a Fenntarthatósági díjat! Hatalmas megtiszteltetés ilyen körbe bekerülni!
Köszönjük, hogy értékesnek látják, amit nap mint nap teszünk. Mi magunk ritkán állunk meg vállon veregetni magunkat. Így 10 év távlatából nagyon jól esik az elismerés és még több motivációval tölt el minket, hogy folytassuk utunkat és igyekezzünk segíteni a magyar kistermelői világ, helyi élelmiszer rendszerek és a minőségi agroturizmus, és a kézműves kultúra fennmaradását.

Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete
A civil összefogás a kisléptékű élelmiszer előállítás és értékesítés, az agroturizmus; a rövid élelmiszer-ellátási láncok (REL) és a helyi kistermelők, családi gazdaságok termékeinek és kezdeményezéseinek jogi és gazdasági feltételeinek elősegítésére jött létre. Az Egyesület a közösségteremtésre kiemelten fókuszál; céljuk, hogy a hazai kisléptékű termelők, szolgáltatók egy közösséget alkotva tájékozódhassanak, oszthassák meg tapasztalataikat és könnyen kapcsolatba léphessenek egymással.

A díjra jelölt finalisták még:

Jóllét Műhely Egyesület – Szolnoki Kosár Közösség
A Jóllét Műhely egy nemrég indult egyesület és kosár közösség Szolnok térségéből. A közösség arra vállalkozik, hogy önkéntesek segítségével összekösse a környékbeli őstermelőket, kistermelőket a vásárlókkal, akik vállalják a logisztika és átadás misszióját. Tagjai így kényelmesen rendelhetnek fenntartható és minőségi élelmiszereket, tisztálkodó szereket és más kistermelői portékákat.
Vegan Business Circle
A növényi alapú termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozások üzleti közössége, mely vegán gourmet reggelikkel egybekötött üzleti találkozókon alapul. A Vegan Business Circle (VBC) Péntek Csaba ötlete alapján indult el, azzal a céllal, hogy előre mozdítsa a növényi alapú trendet és a vegán filozófia hazai térnyerését.

A zsűri tagjai:
Biás Csongor (a Startup Hungary ügyvezetője), Katonáné dr. Kovács Judit (a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának docense), Matheidesz Réka (a MOME, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vezérigazgatója), Máté Krisztina (Az első millióm története, a Cápák között producere), Tóth Gergely (a HR Fest ügyvezetője, a Business Fest alapítója) és Pistyur Veronika (a Bridge Budapest és az Oktogon Ventures alapítója, ügyvezetője).

További hírek a díjátadóról:

a díjátadóról: